Багаті чоловіки не можуть встояти перед жінками чотирьох знаків Зодіаку

Саме ці жінки мають найбільше шансів зачарувати багатіїв

ТЕЛЬЦІ

Такі жінки стають для чоловіка надійним тилом і найкращим радником. Природна мудрість допомагає їм бачити наперед, який розвиток матимуть події, і допомагають чоловіку уникнути неправильних рішень. 

А ще Тельці вміють як ніхто інший створити вдома затишок, атмосферу спокою, куди хочеться повертатися. З таким зарядом позитиву чоловіки отримують можливість примножити свої статки. 

БЛИЗНЯТА

Яскраві й чарівні панянки здатні закрутити голову будь-кому. Багатіїв Близнята приваблюють своєю оригінальністю, несхожістю на інших жінок, вмінням легко зорієнтуватися у будь-якій ситуації. Чи то на вечірці, чи на дипломатичній зустрічі з суворим протоколом. 

Розумні та красиві, вони стають ідеальними супутницями успішних чоловіків.

ЛЕВИ

Зірки доручили Левам йти до вершин, які нереальні для простих смертних. Серед інших Левів вирізняє те, що про багатого чоловіка вони думають одразу, а хто видається простішим, навіть не підпускають до себе. 

Багатьох чоловіків така поведінка ображає, але Левиця знає чого хоче, тож не зважає на це. Зі своєю харизмою рано чи пізно вона знайде потрібного багатія.

КОЗОРОГИ

Можливо Козороги й не видаються настільки очевидним вибором для багатія. Вони дуже стримані, і зовсім не прагнуть вирізнятися яскравими образами. Але саме така жінка вабить багатіїв як магніт. 

Вона має внутрішню силу, саме той стрижень, якого так бракує яскравим красуням. І саме це її якісно вирізняє серед інших.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень