Доленосні дні: Три дати у лютому принесуть неймовірну удачу усім знакам Зодіаку

Що необхідно запланувати на ці дні

За даними астрологів, лише три дні лютого принесуть неймовірну удачу. Саме ці дати підійдуть для нових звершень – їх точно не варто пропускати.

2 лютого – дзеркальна дата 2.02

2 лютого можна буде зарядитися новими силами. Ця дзеркальна дата несе в собі багато хорошої енергії. Астрологи радять використовувати день по максимуму, адже у багатьох людей можуть проявитися рідкісні здібності. 

Перевірте свою інтуїцію, спробуйте ризикнути. Неймовірна удача може кардинально змінити життя на краще. Також можна мріяти та загадувати бажання, проте важливо чітко все візуалізувати й продумувати. Пишіть план, створюйте карту бажань. 

5 лютого

Астрологи вважають, що саме 5 лютого Венера і Марс будуть розташовані максимально сприятливо для Землі. Планети можуть вплинути на удачу. Люди відчують приплив сил і зможуть перевернути гори.

Крім цього, 5 лютого принесе удачу в любовних справах. Люди, які перебувають у пошуку другої половинки, можуть зустріти свою долю. А ті, хто чекав на заповітну пропозицію руки і серця, можуть нарешті її отримати саме в цей день.

11 лютого

Цей день астрологи вважають неймовірним – Меркурій переходить в знак Водолія. Цього дня можна буде розкрити нові таланти, отримати цінні знання і знайти взаєморозуміння.

Сміливо плануйте на 11 лютого переговори з керівництвом, зустрічі з важливими людьми. Астрологи радять не втратити таку можливість, цей день принесе багато щастя тим, хто зважиться на глобальні звершення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень