Особисте щастя – Козорогам, керівна посада – Водоліям: гороскоп на 1 лютого

А Ракам набридатимуть нав’язливі особи

ОВНИ

Деякі речі просто неможливо приховати. Особливо, якщо йдеться про особисту симпатію. От і не ховайте, бо, можливо, це ваш шанс.

ТЕЛЬЦІ

Ви відчуєте непереборне бажання допомогти комусь, зробити добру справу. Добрі вчинки додадуть вам сили й упевненості в собі.

БЛИЗНЯТА

У будь-яких відносинах бувають спади та підйоми. І зараз якраз не найкращий період для закоханих, але спокій і терпіння дозволять зберегти стосунки.

РАКИ

Вам ніколи не подобалися порожні балачки, адже ви не любите витрачати свій робочий час на непотрібні речі. Цього дня вам дошкулятимуть саме такі нав’язливі співрозмовники.

ЛЕВИ

Час задуматися над тим, що для вас є справді важливим. Намагайтеся уникати ситуацій, коли ви були б змушені діяти не так, як вважаєте за потрібне.

ДІВИ

Контролюйте емоції. Вам хочеться сховатися від усіх і ви не налаштовані це обговорювати. Однак, не треба забувати про тих, хто постійно вас потребує.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає справжній виклик у професійних справах. Приймайте його – є всі шанси, що ви вийдете переможцем.

СКОРПІОНИ

Вам хочеться змін. І відпочинку. Однак, зорі наголошують, що зараз найкращий час для вашої кар’єри.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам доведеться взяти на себе відповідальність. Не бійтеся цього робити – у вас все вийде.

КОЗОРОГИ

Цього дня ви можете влаштувати своє особисте життя. У вас буде реальний шанс покращити стосунки та внести у них щось нове.

ВОДОЛІЇ

Схоже, настав ваш час керувати! Не дозволяйте заздрісникам кидати на вас принизливі погляди або відпускати уїдливі коментарі.

РИБИ

Ваші вчинки можуть призвести до непередбачуваних і навіть масштабних наслідків, тому потрібно продумувати все до дрібниць.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень