Вирішення наболілої проблеми – Овнам, лавина новин – Козорогам: гороскоп на 17 лютого

А Левам буде не до особистого життя

ОВНИ

Цей день ідеально підходить для вирішення давнього й наболілого питання. Особливо насиченим буде ранок, адже терміново знадобиться ваша допомога в робочих питаннях.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете налаштовані на спілкування, тому вам вдасться легко налагодити контакти з діловими партнерами та новими знайомими.

БЛИЗНЯТА

Цього дня ви зможете перевершити самих себе. Зараз ідеальний для навчання, самовдосконалення та втілення планів.

РАКИ

Можете сміливо планувати фінансові справи – день буде вдалим для вас. Також ви можете дізнатися сімейні таємниці, тому готуйтеся до довгої та відвертої розмови з родичами.

ЛЕВИ

Романтичні зустрічі та пригоди краще відкласти на інший день, а сьогодні зосередитися на професійній діяльності. Зорі радять підтягнути всі справи, адже через незроблену роботу наступного тижня можете мати серйозні проблеми з керівництвом.

ДІВИ

Вчіться любити себе з усіма плюсами та мінусами, й менше прискіпуйтеся до себе. Саме ваша впевненість у собі дозволить зав’язати вигідне знайомство.

ТЕРЕЗИ

День буде вдалим для початку нових проєктів, якими вам вдасться зацікавити впливових знайомих. Але будьте обережними у виборі покровителів.

СКОРПІОНИ

Концентруйтеся на чомусь одному й не намагайтеся вирішити всі проблеми одночасно. День буде нелегким, зате вечір стане одним із кращих за останній період.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете досягнути успіху у професійній діяльності, а також у сфері фінансів. Однак, будьте обережні у спілкуванні з конкурентами, щоб ненароком не видати їм свої ідеї.

КОЗОРОГИ

Цього дня на вас чекає лавина новин. Не вірте всьому, що почуєте – усю цю інформацію потрібно ретельно перевіряти, бо хтось намагається ввести вас в оману.

ВОДОЛІЇ

Читайте між рядків і частіше звертайтеся за порадою до фахівців. Також стежте за витратами. І не лише своїми, а й членів родини.

РИБИ

У вас вистачає позитиву, щоб з легкістю розібратися з усіма справами. Але не поспішайте розслаблятися, бо цього дня можливі конфлікти з колегами. Вам краще промовчати, щоб не зіпсувати з ними стосунки.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень