Щасливий випадок – Козорогам, виграш – Овнам: гороскоп на 11 лютого

А Дівам треба бути серйознішими

ОВНИ

Ви будете дуже азартними цього дня. У вас навіть є шанс виграти трохи грошей. Однак пам’ятайте, що фінансова удача частіше посміхається тим, хто вміє аналізувати й не лінуються працювати.

ТЕЛЬЦІ

Вам має пощастити. Якщо хочете серйозних змін, то варто налагодити дружні стосунки з впливовими особами. І цього дня доля дасть вам такий шанс.

БЛИЗНЯТА

Концентрація на матеріальних питаннях може позбавити вас спокою. Ваша постійна матеріальна стурбованість заважає шукати шляхи виходу з ситуації. Спробуйте відволіктися і рішення прийде.

РАКИ

Час переходити від слів до дій. Вам слід максимально зосередитися на роботі, щоб вас помітили і, можливо, запропонували кращі умови праці. Також вам варто обговорити проблеми в особистих стосунках, які давно час вирішити.

ЛЕВИ

Удача буде на вашому боці. В особистому житті очікується захоплююча пригода. А ось друзі можуть засмутити. З іншого боку, цю ситуацію можна розглядати в позитивному ключі, бо вам вдасться розібратися, хто вам ворог, а хто справді друг.

ДІВИ

Вам варто бути більш обачними та уважно дивитися на те, що відбувається навколо. Зараз не час легковажити.

ТЕРЕЗИ

Цей день буде легким і сприятливим для побачень та зустрічей з друзями.

СКОРПІОНИ

Вам не вистачатиме впевненості в собі для того, щоб зробити рішучий крок, який ви вже давно обдумуєте. Саме час знайти джерело натхнення, яке дозволить перевернути гори.

СТРІЛЬЦІ

Вам бракуватиме енергії, тому не намагайтеся братися одразу за всі справи. Намагайтеся більше відпочивати та менше аналізувати події, на які ви не можете впливати.

КОЗОРОГИ

Велику роль цього дня зіграє випадок. Цього дня абсолютно випадково станеться щось, що змінить ваше життя на краще.

ВОДОЛІЇ

Ставте перед собою великі цілі, в тому числі й матеріальні. І хоч реалізувати їх буде нелегко, але вам вдасться втілити свій задум у життя. Однак хтось повинен вас надихати…

РИБИ

Цього дня можуть нагадати про себе давні проблеми. Поставтеся до цього спокійно, щоб зберегти енергію для вирішення цих негараздів.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень