Доля їх порадує: цим знакам Зодіаку березень принесе приємні несподіванки

У них розпочнеться суцільна «біла смуга»

У гороскопі цих щасливчиків немає нічого негативного, адже зірки й сам Всесвіт будуть на їхньому боці. Прихід весни в їхньому житті ознаменує «білу смугу».

Доля порадує їх дивовижними зустрічами, удачею в кар'єрі та бізнесі, а також можливістю зустріти кохання. 

Лев

Весняний місяць стане для вас проривом у кар'єрному плані. Усі ваші задуми й проєкти втіляться, а ви отримаєте за них заслужену нагороду. Внутрішнє заспокоєння і задоволення накриють вас із головою.

Стрілець

Якщо нинішні стосунки вам набридли, слід задуматися над рухом уперед і відмовою від якорів, які уповільнюють вас. Цікавий любовний роман із продовженням уже не за горами. Однак, слід навчитися помічати та розуміти знаки долі, аби зробити правильний вибір. 

Риби

Не гайте час і використайте цей період на повну, щоб стати кращими, досягти незалежності та підвищити свій статус у суспільстві. Відпустіть страхи та комплекси, які стримують вас на шляху до успіху.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Мета 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень