На ці знаки Зодіаку чекає «чорна смуга». Як уникнути неприємностей

Комусь доведеться докласти зусиль, щоб здолати нещастя

Астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких цей тиждень буде не найлегшим. Період з 20 по 26 лютого може стати суцільною «чорною смугою».

Що робити, щоб виправити ситуацію.

ОВНИ

Цього тижня вам доведеться виконувати безліч невідкладних завдань. Цей час буде несприятливим для колективної роботи. Вдалими будуть лише справи, пов'язані з індивідуальною творчістю.

ДІВИ

Астрологи кажуть, що спроби почати щось нове не будуть успішні. Зустрічі, призначені на другу половину тижня, можуть бути скасовані. Проте ваші прямота і відвертість допоможуть розвіяти недомовки.

СКОРПІОНИ

Ви важко переноситимете любовні розчарування. Упродовж тижня слід уникати категоричних думок та індивідуальної роботи, що потребує зосередженості. Вихідні краще провести десь на природі.

ВОДОЛІЇ

Ваша надмірна стриманість може бути сприйнята близькою людиною, як неувага чи ігнор, що може стати причиною непорозумінь та образ. Астрологи кажуть, що вам не вдасться уникнути неприємної розмови.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія не є академічною наукою. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень