Несподіване збагачення – Стрільцям, флірт – Близнятам: гороскоп на 16 лютого

Також багатьом доля дасть шанс проявити себе у роботі

ОВНИ

День подарує вам чимало професійних можливостей, головне, не розгубитися й скористатися шансом. Зараз ви можете владнати фінансові проблеми.

ТЕЛЬЦІ

Зараз важливо правильно себе подати. Бажано позбутися зайвої скромності та частіше заявляти про свої таланти.

БЛИЗНЯТА

Вас чекає успішний день у роботі, а ввечері ви будете насолоджуватися спілкуванням з представниками протилежної статі. Фліртуйте з задоволенням.

РАКИ

Використайте цей день для роздумів - міркуйте, аналізуйте та складайте плани. Найближчим часом вас чекають фінансові успіхи, але будьте максимально уважними, щоб не зв’язатися з авантюристами.

ЛЕВИ

Сьогодні інтерес до вашої персони різко зросте. Особливо, на роботі. Вам вдасться зробити так, щоб керівники задумалися про вашу незамінність.

ДІВИ

Зараз вас чекає багато важливих зустрічей і переговорів. Це вдалий день для бізнесменів – у вас буде шанс вивести свою справу на новий рівень.

ТЕРЕЗИ

Не жертвуйте власними інтересами заради оточуючих. Цього дня на першому місці повинні стояти ваші особисті потреби. Не соромтеся бути відвертими і говорити про свої бажання.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно частіше довіряти інтуїції. Намагайтеся не сперечатися через дрібниці, бо маленький конфлікт може перерости у велику сварку.

СТРІЛЬЦІ

День приготував вам багато незвичних сюрпризів, але головною темою стане раптове поліпшення у фінансовій сфері. Намагайтеся мудро розпорядитися «зайвими капіталами».  

КОЗОРОГИ

Ви можете відчувати певний дискомфорт, але намагайтеся не нервувати. Краще спробуйте підійти до розв'язання проблем легко та творчо.

ВОДОЛІЇ

Цей день може стати проблемним у любовній сфері. Вам не варто довіряти усьому, що почуєте від коханих. Не виключено, що у них є свій інтерес, який не зовсім збігається з вашими мріями.

РИБИ

Цього дня зорі рекомендують відверто поговорити з вашим обранцем про те, що вас хвилює. Контроль над емоціями вбереже вас від непотрібних сварок.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень