Тільки кохання – Овнам, плутанина у справах – Водоліям: гороскоп на 10 лютого

А Козорогам зорі пророкують фінансовий успіх

ОВНИ

Зараз ідеальний час для того, щоб закохатися та з головою зануритися у романтичні стосунки. І доля дасть вам таку нагоду.

ТЕЛЬЦІ

Матеріальну вигоду може дати співпраця з людьми, яких ви давно знаєте. Нове ж партнерство може принести більше клопоту, ніж доходів.

БЛИЗНЯТА

Вам не можна бути надто довірливими. А прикра дрібниця у роботі може ускладнити завдання, забрати ваш час і зіпсувати настрій.

РАКИ

Вам доведеться витрати багато енергії, щоб пояснити людям, чого ж ви від них хочете. Схоже, простіше самому зробити усю роботу.

ЛЕВИ

Цього дня можуть виникнути проблеми через вашу неуважність. День сприятливий для наведення ладу у фінансових документах і для аналізу інформації, але тільки за умови вашої повної зібраності.

ДІВИ

Можливі невеликі непорозуміння з колегами, тому контролюйте емоції. А вдома дайте більше свободи рідним і не контролюйте кожен їхній крок.

ТЕРЕЗИ

Несприятливий період для зміни місця роботи. Краще займатися звичними справами, у звичній для вас атмосфері. Непоганий час для досліджень, розслідувань і перевірок.

СКОРПІОНИ

Цей день принесе вам професійні досягнення та успіхи - зараз підходящий час для того, щоб зосередитися на питаннях, пов'язаних з кар'єрою. Деякі представники цього знаку зможуть розраховувати на протекцію.

СТРІЛЬЦІ

Емоційно-психічні фактори впливатимуть на вашу працездатність. Небажані навантаження на органи чуття.

КОЗОРОГИ

Найкращий час для збагачення і великих покупок. І для кар'єрного росту теж. Головне, не лінуватися й не відкладати на потім навіть найпростіші справи.

ВОДОЛІЇ

У метушні та нервозності ви ризикуєте впустити важливі професійні деталі. Існує ризик запізнень та плутанини. Намагайтеся втримати усе під контролем.

РИБИ

Намагайтеся частіше бувати на публічних заходах. По-перше, отримаєте позитивні емоції; по-друге, продемонструєте себе у всій красі.  

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень