Любов їм байдужа: знаки Зодіаку, які зовсім не вміють любити

Для них любов - чуже поняття

Мільярди людей, які живуть у світі – мають дуже різний емоційний діапазон. Хтось вміє радіти дрібницям, хтось любить засмучуватися, але любов – окрема історія. Виявляється, є люди, яким абсолютно чуже поняття любові.

Астрологи розповіли, хто з представників зодіакального кола швидше за все ніколи не зможе пізнати це відоме почуття – любов.

Близнята

Деякі люди навчилися говорити слова любові, навіть якщо не знають, які почуття вони несуть в собі. Однак все таємне стає явним і брехня проявляється у вчинках, які здійснюють Близнята. Представники саме цього знака не вміють віддавати, тому й не знають, що таке любов.

Козероги

Багато людей просто закривають в собі можливості зустріти й відчути любов, тому що не стримують баланс між роботою і особистим життям. Кількість завдань в їхньому житті настільки велика, що на любов просто не залишається сил. Як правило, таким способом життя найчастіше грішать Козероги.

Водолій

Деякі люди так бояться втратити свободу, що стають назавжди самотніми. Зобов'язання і відповідальність для них настільки страшні, що вони готові заплатити своїм страхам любов'ю. Досить швидко охолонути й відкликати рішення бути разом можуть представники знака Водолій.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень