Премія – Рибам, плітки – Близнятам: гороскоп на 20 лютого

А в Козорогів можлива «параноя»

ОВНИ

Цей день налаштує вас на позитивний лад. Чимало проблем вирішиться дуже легко. Також ви зможете налагодити взаємини з колегами - ваші дипломатичні таланти дуже допоможуть.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно трохи урізноманітнити своє життя, бо ви застрягли на маршруті робота-дім. Не бійтеся озвучувати свої ідеї та не відмовляйтеся одразу від пропозицій.  

БЛИЗНЯТА

Ви будете в центрі уваги. Але остерігайтеся пліток - інтриганів навколо вистачає, та й ваш успіх комусь не дає спокою.  

РАКИ

Обережно, бо вашими ідеями серйозно цікавляться конкуренти, тому, добре думайте що й кому ви говорите. Цього дня через давніх знайомих може постраждати ваша репутація.

ЛЕВИ

Щоб розібратися з деякими питаннями, вам доведеться задіяти усі свої дипломатичні прийоми. Можливе поліпшення у фінансовій сфері, але планувати грандіозний шопінг ще рано.

ДІВИ

Вам доведеться забути про особисті потреби й повністю зануритися у роботу. Цього дня ви можете закласти фундамент свого професійного зростання.

ТЕРЕЗИ

Не бійтеся братися за складні та заплутані справи – у вас все вийде. Але остерігайтеся заздрісників. Особливої школи від них чекати не варто, але настрій можуть зіпсувати.  

СКОРПІОНИ

Ви познайомитеся з приємною та впливовою людиною, яка може допомогти вам у майбутньому. Але не квапте події й приймайте лише обдумані рішення.

СТРІЛЬЦІ

Попит на ваші таланти зросте, але й вимоги стануть жорсткішими. Не соромтеся висловлювати свою думку - від помилок ви, звичайно, не застраховані, але компаньйони оцінять і натиск, і впертість.

КОЗОРОГИ

Не шукайте неприємностей там, де їх немає - цей період сповнений сюрпризів, але ви чекатимете підступу. Жодних закулісних ігор не передбачається і вас чекає приємний день.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вам доведеться боротися з суперниками. Ситуація в особистому житті буде непростою й заплутаною. День підходить для того, щоб чітко зрозуміти чого ви хочете та як цього досягти.

РИБИ

Ви так серйозно підходите до розв'язання службових питань, що начальство вирішить вас заохотити – чекайте премії.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень