Їм посміхнеться удача: в березні 5 знаків Зодіаку розбагатіють

Астрологи назвали щасливців

Весна - час оновлення природи і змін в людських життях.

П'ятьом представникам знаків Зодіаку астрологи напророкували прибуток і дохід.

Стрільці

Завдяки власним зусиллям Стрільці зможуть дозволити собі дещо з того, що раніше для них було недоступно. Астрологи радять представникам цього знака не економити на інвестиціях в себе і в майбутнє. Та від непотрібних витрат краще відмовитись.

Терези

Представникам цього знаку пророкують появу мецената, що допоможе з фінансовими неприємностями. Терезам пророкують достаток, якого вистачить і на першочергові потреби, і навіть трохи на забаганки.

Близнята

В сузір'ї затримається Марс, що і забезпечить їм прибуток. Так Близнята легко поліпшать свій добробут. Плоди дадуть нарешті зусилля і старання, яких вони докладали раніше. Це позитивно позначиться також на відносинах в сім'ї й на самооцінці Близнят. 

Тельці

У березні Тельці отримають всі гонорари, виплати та навіть давно безнадійні борги. Свіжі гроші Тельцям захочеться витратити на те, чого давно хотілося. Втім, всі покупки варто ретельно зважити, щоб не розтратити отримані фінанси одразу.

Скорпіони

Представники цього знака будуть справжніми улюбленцями долі. Скорпіонам також допоможе збагатитися Марс. Він приверне до них серйозні зміни, що стануть відправною точкою у поліпшенні матеріального стану.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія не є академічною наукою. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень