Ризик помилок – Ракам, наклеп – Левам: гороскоп на 27 лютого

А Риби можуть розраховувати на успіх

ОВНИ

Хороший день для серйозних рішень в особистому житті. Сім’я, яка народиться цього дня, буде дуже щасливою. Також добре підписувати важливі угоди та проводити переговори.

ТЕЛЬЦІ

Це має бути хороший день. Ви зможете блискуче проявити себе та без негативних наслідків висловити те, про що довго мовчали.

БЛИЗНЯТА

Цього дня, ймовірно, станеться якась важлива подія у вашому житті. День буде легким: не буде перешкод, неприємності обійдуть вас, вдасться усе, що ви запланували.

РАКИ

Ваш оптимізм і тонка дипломатія змусять людей піти вам назустріч. Ввечері вам захочеться розваг, причому активних. Намагайтеся не наробити помилок.

ЛЕВИ

Атмосфера вдома буде не надто сприятливою. Цього дня остерігайтеся пліток і наклепів – хтось намагатиметься змусити вас нервувати.

ДІВИ

Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани, якщо будете діяти чітко та впевнено. Водночас за усіма своїми справами не забудьте присвятити час родині.

ТЕРЕЗИ

Не відмовляйтеся від нових справ, навіть якщо вони здадуться вам не надто перспективними. У рішенні будь-яких питань покладайтеся на свою інтуїцію.

СКОРПІОНИ

Ваше фінансове становище може трохи погіршитися. Якщо плануєте зробити велику покупку, подумайте, чи варто витрачати на неї так багато грошей.

СТРІЛЬЦІ

Цей день сприятливий для змін. Добре вносити корективи у побут. А ось потяг до екстравагантних вчинків може перекреслити ваші зусилля.

КОЗОРОГИ

Не ухвалюйте важливих рішень, почекайте більш підходящого моменту. Фінансове становище знаходиться у нестійкому положенні, але за кілька днів очікуйте успіхів у професійній діяльності та завоюванні авторитету.

ВОДОЛІЇ

Ви будете на висоті, особливо у спілкуванні з малознайомими людьми. Ваша чарівність підкорить усіх.

РИБИ

День пов'язаний з розумовими навантаженнями та отриманням інформації. Зорі обіцяють вам успіх у нових видах діяльності та у фінансових справах.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень