Шанс на підвищення – Ракам, вигідна пропозиція – Козорогам: гороскоп на 3 березня

А Левам допоможе інтуїція

ОВНИ

Вам бажано зайнятися своїм здоров'ям, зміцнити імунітет. Усі профілактичні процедури дадуть хороший результат.

ТЕЛЬЦІ

Зорі переконані, що вам пощастить у професійних справах. Ймовірно, саме цього дня у вас зав'яжеться дружба з впливовою особою, яка сприятиме вашій кар’єрі.

БЛИЗНЯТА

День готує вам чимало яскравих і суперечливих почуттів, пов'язаних з коханням. Добре, якщо ви у стосунках і зможете проявити свої емоції. А ось самотнім буде важче.

РАКИ

Ви отримаєте кар’єрний шанс, однак не поспішайте діяти й не нервуйте, бо можете все зіпсувати.

ЛЕВИ

Прислухайтеся до своєї інтуїції. Саме так ви зможете прийняти найбільш правильні рішення. Ви навіть знайдете відповідь на питання, яке вас дуже давно турбує.

ДІВИ

Цього дня ви зустрінете давнього знайомого. Ця особа може бути вам дуже корисною при розв'язанні важливих питань.

ТЕРЕЗИ

Час визначитися з тим, що для вас є справді важливим. Намагайтеся уникати ситуацій, коли були б змушені діяти проти совісті.

СКОРПІОНИ

Цього дня виявиться, що ваші стосунки дуже залежать від роботи, а робота вже міцно увійшла в стосунки. Однак ці дві сфери потрібно розділити, щоб нічого не втратити.

СТРІЛЬЦІ

Хороший день, щоб позбутися шкідливих звичок. Також у вас буде можливість закінчити токсичні стосунки.

КОЗОРОГИ

Вам несподівано зроблять вигідну пропозицію, яка дозволить вам значно покращити фінансову ситуацію. Тому, погоджуйтеся на усі зустрічі та відповідайте на всі повідомлення.

ВОДОЛІЇ

Доклавши зусиль, ви зможете довести, що є незамінним співробітником. Вашу завзятість помітить керівництво, тому можете сподіватися на винагороду.

РИБИ

Весна освіжить ваше сприйняття світу: з'являться нові плани, цілі та мрії. Усе це стане дорогою у нову реальність, де є усі шанси отримати бажане.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень