Інтриги та заздрощі – Козорогам, несподівані зміни – Овнам: гороскоп на 26 лютого

А Левам варто зайнятися здоров’ям

ОВНИ

Цього дня можуть відбутися несподівані зміни в матеріальній сфері. Не виключені подарунки, на які ви не розраховували, або виграші.

ТЕЛЬЦІ

Просто відпочиньте. Відкиньте усі справи й подбайте виключно про себе.

БЛИЗНЯТА

Ви шукатимете вихід негативної енергії. Спробуйте компенсувати свій стан чимось позитивним. Відвідайте друзів, салон краси чи просто подивіться легкий фільм.

РАКИ

Ваша інтуїція, як і завжди, допоможе знайти правильне рішення. Причому, не лише для вас. Не бійтеся дати пораду близьким людям.

ЛЕВИ

Більше уваги приділіть здоров’ю. Уникайте перевантажень нервової системи. Стежте за харчуванням. І про спорт теж не забувайте.

ДІВИ

Зараз ви почуватиметеся сильними та впевненими. Однак не поспішайте вносити кардинальні зміни у своє життя.

ТЕРЕЗИ

А ось ви повинні свідомо змінити своє життя на краще. Можливо, позбутися шкідливої звички, чи того, хто вже довгий час користується вашою добротою.

СКОРПІОНИ

Це день накопичення інформації, відновлення зв'язків і контактів. Можна сміливо починати важливу справу. І надважливу теж.

СТРІЛЬЦІ

Ви відчуєте творчий підйом. Захочеться щось змінити вдома та розширити коло спілкування. Намагайтеся не впустити шанс прожити незабутньо цей день.

КОЗОРОГИ

Можливі інтриги через заздрість. Намагайтеся не виставляти напоказ свої здобутки. Також не варто активно включатися у нові справи – лишіть це до завтра.

ВОДОЛІЇ

Ви все цього дня робитимете з неабияким задоволенням. Втім, ви майже все завжди робите захоплено, але зараз треба бути ще й дуже уважними, щоб не припуститися фатальної помилки.

РИБИ

Відносини закоханих можуть піти не за сценарієм, адже кожен матиме бажання домінувати. Щоб уникнути затяжного конфлікту, застосуйте усі свої дипломатичні здібності.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень