Сумнівні заробітки – Стрільцям, взаємність – Терезам: гороскоп на 2 березня

А Раки можуть зіпсувати день усім

ОВНИ

Бережіть свої сили та уникайте стресових ситуацій. Зараз у вас виникатимуть цікаві ідеї та нарешті з’являтимуться відповіді на питання, які давно не дають спокою.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для активних дій. Атмосфера в колективі та відносини з керівництвом стануть легшими, а доручення - цікавими.

БЛИЗНЯТА

Ви можете стати душею будь-якої компанії й зарядити своїм оптимізмом оточуючих. Але є небезпека, що ви будете притягувати й непорядних людей, тому пильнуйте.

РАКИ

Ви можете проявити себе надмірно емоційною людиною і зіпсувати день усім. Намагайтеся контролювати свої емоції.

ЛЕВИ

Постарайтеся зробити так, щоб у вашому житті було більше приємних моментів. Вмійте цінувати навіть невеличкі приємності.

ДІВИ

Скільки б справ у вас не було, знаходьте час для коханих.  Інакше це призведе до образ, а вибачення простити вам доведеться довго.

ТЕРЕЗИ

Не скупіться на добрі слова, подарунки та знаки уваги. Зараз ви можете достукатися до серця небайдужої вам людини.

СКОРПІОНИ

Цього дня може виникнути чимало перешкод, але намагайтеся утримайтеся від проявів негативних емоцій. Будь-який конфлікт викличе ще більше нерозуміння і протистояння.

СТРІЛЬЦІ

Тримайтеся подалі від людей, які запропонують заробити нечесним шляхом. Водночас день може піднести приємні подарунки в питаннях, що стосуються особистої сфери.

КОЗОРОГИ

Ви можете помилятися, але підтримка та поради близьких допоможуть відчути себе більш впевнено.

ВОДОЛІЇ

На роботі можливі з’ясування стосунків, натомість в особистому житті вас чекають тільки приємні емоції. Самотніх представників знаку чекає перспективне знайомство.

РИБИ

Якщо не хочеться просити вибачення за свою провину, то постарайтеся свої слова й емоції тримати під контролем. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень