Велика удача – Рибам, прикра дрібниця – Стрільцям: гороскоп на 25 лютого

А Раки матимуть вплив на потрібних людей

ОВНИ

Цього дня вам буде важко знайти сили, щоб відстояти свої переконання. Однак, якщо попрацювати над своїм настроєм і дотримуватися плану дій, то ситуацію можна змінити.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете справляти враження впевнених і навіть дещо зухвалих людей. Такий настрій може допомогти у вирішенні важливих питань.

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться зіштовхнутися з негативним ставленням. Виявіть терпіння та делікатність, щоб утриматися від спокуси відповісти взаємністю.

РАКИ

Ви матимете вплив на людей, які наділені правом приймати рішення. Проявіть кмітливість, аби цим скористатися.

ЛЕВИ

Незапланована зустріч може викликати невдоволення собою. Спробуйте побороти поганий настрій й прожити день за своїм планом.

ДІВИ

Ви будете схильні брати на себе всю відповідальність і виконувати роботу інших. Добре подумайте, чи вам потрібне перевантаження.

ТЕРЕЗИ

Вас може приємно здивувати якась зустріч або телефонний дзвінок. Зорі прогнозують легкий та приємний день.

СКОРПІОНИ

Чим більше ви думатимете над проблемою, тим важче буде знайти рішення. Відкиньте негативні думки й дайте мозку перезавантажитися.

СТРІЛЬЦІ

Прикра дрібниця може ускладнити завдання, забрати ваш час і зіпсувати настрій. Щоб звести до мінімуму подібні ризики, зірки рекомендують не залишати без уваги підозрілі деталі.

КОЗОРОГИ

Не можна допускати недбалість при виконанні будь-яких справ. Зірки радять уникати хитромудрих ходів і доводити все до кінця.

ВОДОЛІЇ

День підходить для тимчасового усамітнення та профілактичної дієти. Вам не завадить звузити коло спілкування та відмовитися від необов'язкових зустрічей.

РИБИ

Цього дня ви повірите у щирість людей та велике везіння. Є шанс, що цей день круто змінить ваше життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень