Довгоочікувана пропозиція від коханих – Дівам, розпач – Рибам: гороскоп на 7 березня

А Левам зорі обіцяють по-справжньому хороший день

ОВНИ

Припиніть звинувачувати інших у своїх невдачах і помилках. Пам’ятайте, що лише невпевнені люди звинувачують інших.

ТЕЛЬЦІ

Зараз бажано уникати ситуацій, коли ви залишитеся наодинці. Це може призвести до апатії. Тому, намагайтеся бути серед людей.

БЛИЗНЯТА

Будь-які справи краще відкласти на потім. Навіть якщо у ваші плани входить тільки приготування їжі та покупки, то краще не робити й цього, бо є ризик помилок навіть під час виконання найпростіших завдань.

РАКИ

Ви випадково зустрінете людину, до якої раніше мали почуття. Це буде дуже незручний момент. Ви навіть можете відчути бажання все повернути.

ЛЕВИ

Вам пощастить відчути усі радощі життя. Будь-яке спілкування буде приємним, усі справи будуть вдаватися легко. Можете планувати все, що завгодно - все вийде.

ДІВИ

Весняний настрій зробить цей день легким і приємним. Позитивні зміни очікуються в особистому житті. Можливі навіть довгоочікувані пропозиції особистого характеру.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно добре відпочити, навести порядок в будинку та в думках, очиститися від поганих установок. Використайте цей день для відновлення своїх сил.

СКОРПІОНИ

Зорі радять бути максимально відвертими й не мовчати про свої справжні почуття. Не мучте ні себе, ні інших.

СТРІЛЬЦІ

Займайтеся лише тими справами, в успіху яких абсолютно впевнені. Ви вже за крок до мети, тому так важливо зараз не схибити.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно бути ніжнішими зі своєю половинкою, оскільки ваша зайва вимогливість може зіпсувати стосунки. Краще уникнути скандалу, бо він може затягнутися.

ВОДОЛІЇ

Обмежте спілкування настільки, наскільки це можливо. Ви будете конфліктними цього дня, тому краще уникати ризикованих ситуацій.

РИБИ

Ви відчуєте розпач, адже вам здасться, що ви втрачаєте контроль і щось важливе йде прямо з-під носа. Реагувати варто жорстко та не втрачати пильності у будь-якій ситуації.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень