Спілкування з «вампіром» – Терезам, розчарування – Овнам: гороскоп на 6 березня

А Діви дізнаються важливу таємницю

ОВНИ

Цього дня добре займатися питаннями, пов’язаними з нерухомістю. В особистому житті можливі розчарування. 

ТЕЛЬЦІ

Чим би не займалися – все даватиме задоволення. Навіть звичайна прогулянка принесе вам багато насолоди. Намагайтеся втримати свій позитивний настрій якнайдовше.

БЛИЗНЯТА

Можливі конфлікти на роботі через вашу завантаженість і колег, які постійно відволікатимуть. Звичайно, це дратуватиму, однак зробіть все можливе, щоб уникнути сварки.

РАКИ

Не варто бути надто довірливими, особливо у фінансових питаннях. Навіть, якщо маєте справу з близькими знайомими. Взагалі відкладіть на інший час будь-які фінансові операції.

ЛЕВИ

Можливо, доведеться працювати більше. І довше. І хоч це не входило у ваші плани, але краще віддатися роботі повністю – зорі обіцяють за це гідну винагороду.

ДІВИ

Ви можете дізнатися про плани ваших конкурентів. Обов’язково проаналізуйте почуте, перш ніж діяти.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться спілкуватися з «енергетичним вампіром». Як наслідок ви можете почуватися виснаженими та спустошеними. Намагайтеся уникнути цієї зустрічі або, як мінімум, максимально її скоротіть.

СКОРПІОНИ

Не поспішайте діяти й ухвалювати рішення. Потрібно все добре обдумати, бо розплата за помилку може бути надто високою. Також постарайтеся ні з ким не сваритися. Зберігайте спокій.

СТРІЛЬЦІ

Робіть все вчасно й не відкладайте навіть найпростіші справи, бо незабаром доля запропонує вам цікаву пригоду. Буде шкода, якщо доведеться відмовитися через велику кількість незробленої роботи.

КОЗОРОГИ

Вас чекають невеликі приємні несподіванки протягом усього дня. Не дуже розслабляйтеся, бо ризикуєте не виконати важливі завдання.

ВОДОЛІЇ

Попри зайнятість на роботі, намагайтеся забезпечити комфорт сім’ї. І щоб не зіпсувати атмосферу вдома, вам доведеться стримувати своє роздратування. 

РИБИ

Ви зможете миттєво вловити зацікавленість з боку потрібних людей. Це ваш шанс покращити своє життя, тому не уникайте спілкування.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень