Сюрприз, який пахне грошима – Рибам, вихід з кризи – Водоліям: гороскоп на 20 березня

А Козорогам краще не виділятися

ОВНИ

Ваші фінансові справи нарешті підуть вгору. Це хороший час для складання планів. Все, що ви зараз вкладете в довгострокові проєкти, згодом непогано окупиться.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете зібраними, впевненими та надзвичайно привабливими цього дня. Це допоможе вам успішно впоратися з будь-яким завданням.

БЛИЗНЯТА

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт - усе це можна розпочинати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте усі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

РАКИ

Ваш оптимізм допоможе вам розібратися з важливими питаннями. Не опускайте руки, навіть якщо інші не надто у вас вірять. І не намагайтеся щось комусь доводити – доведіть собі.

ЛЕВИ

Якщо не закінчити вчасно заплановані справи, то це може стати великою проблемою. Цього дня потрібно розібратися хоча б з нагальними питаннями.

ДІВИ

У вас багато претензій до оточуючих, але не всі вони справедливі. Намагайтеся почути інших, бо і вони мають право на свою точку зору.

ТЕРЕЗИ

Вам може захотітися самотності. Товариство та спілкування будуть обтяжувати вас. Намагайтеся не дратуватися, а краще знайдіть заняття, де участь сторонніх не передбачена.

СКОРПІОНИ

Щоб уникнути розчарувань, вам варто побути наодинці з собою й не братися за всі справи одночасно. Зараз вам буде корисно спілкування лише з приємними для вас людьми.

СТРІЛЬЦІ

Ваші надії неочікувано справдяться саме цього дня. Багато хто буде намагатися вам догодити, навіть ваші недруги. Це вдалий час, щоб припинити давні конфлікти.

КОЗОРОГИ

Цього дня існує ризик вплутатися в авантюру. Ваше бажання виділитися може зіграти з вами злий жарт. Будьте обережними у всьому, що стосується ризику.

ВОДОЛІЇ

Ви знайдете вихід з кризової ситуації. Попри велику кількість різних випробувань, ви зможете гідно впоратися з поставленими завданнями.

РИБИ

Ваше фінансове становище поліпшиться, причому це може статися абсолютно несподівано. Також чекайте цікавих новин від людей, з якими ви давно не спілкувалися.

Зауважимо!   

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень