Названо знаки Зодіаку, які більше за інших постраждають від магнітної бурі 15 березня

Кому треба підготуватися

Завтра, 15 березня, Землю накриє чергова магнітна буря. Під час геомагнітної активності деякі люди можуть погано почуватися.

Найбільше магнітна буря вплине на людей, які за знаком Зодіаку Леви, Терези та Стрільці.

Леви

15 березня у них буде не дуже веселий настрій. Леви думатимуть про свої проблеми, морально придушуватимуть себе, придумуючи нові проблеми. Та засмучуватися не варто, за кілька днів ці думки зникнуть.

Терези

У Терезів буде тотальне небажання працювати та щось взагалі робити. Їм буде хотітися лежати на дивані, дивитися фільми й взагалі ні з ким не спілкуватися.

Стрільці

У період з 15 по 18 березня у них можуть бути неприємності в особистому житті або на роботі, проблеми зі здоров'ям, сварки з близькими. Ще одна проблема – дратівливість.  

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень