Шкідлива емоційність – Дівам, невиправданий ризик – Стрільцям: гороскоп на 11 березня

А Тельців чекає «велике прибирання»

ОВНИ

Намагайтеся вирішити усі питання мирним шляхом. Ви зможете переконати у своїй правоті потрібних людей, якщо добре підготуєтеся до розмови.

ТЕЛЬЦІ

Зорі рекомендують навести лад у всьому. Розберіться з пріоритетами та попрощайтеся з токсичними людьми.

БЛИЗНЯТА

Цього дня всю інформацію перевіряйте самостійно й нікому не вірте на слово. Корисними виявляться нові знайомства. У відносинах з коханою людиною візьміть на себе організацію спільного дозвілля.

РАКИ

Ви чітко уявляєте свою мету, а цього дня доля підкаже вам, який шляхом краще піти для її досягнення. Уважно придивляйтеся до усього, що відбувається навколо, та прислухайтеся до слів оточуючих.

ЛЕВИ

День підходить для спокійної та розміреної роботи. Жодних нестандартних ситуацій зорі не передбачають. Корисно займатися фізичними вправами.

ДІВИ

Зараз не найкращий час для з’ясування стосунків з коханими. Ви можете реагувати на складні обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і здатні у розпал конфлікту наговорити багато зайвого.

ТЕРЕЗИ

Не хитруйте цього дня. Будь-яка, навіть найменша брехня, може зіпсувати міцні стосунки, тому не ризикуйте даремно.

СКОРПІОНИ

Вам буде важко зібратися з думками. Можливо, ви чекаєте змін або просто втомилися. Не ухвалюйте зараз поспішних рішень, оскільки вони будуть навіяні емоціями.

СТРІЛЬЦІ

Ви ризикуєте розтратити свої енергетичні запаси. Це може бути пов’язано з конфліктами. Намагайтеся не витрачати свої сили на сварки, оскільки незабаром енергія вам знадобиться для більш важливих речей.

КОЗОРОГИ

А ось вас вистачить сил для того, щоб розібратися навіть з найбільшою проблемою. Але попередньо порадьтеся з близькими – вони можуть підказати нестандартний варіант для покращення вашого життя.

ВОДОЛІЇ

День пролетить так швидко, що ви навіть не встигнете цього помітити. Зараз найкраще зайнятися складанням планів на майбутнє. Можна спробувати себе й у новій справі.

РИБИ

Будь-яку роботу вам потрібно виконувати не поспішаючи. Не женіться за кількістю, бо однаково не зможете виконати все намічене, а от ризик помилок зросте.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень