Чіткий курс на збагачення – Скорпіонам, приємні моменти – Дівам: гороскоп на 5 березня

А з Близнятами захочуть познайомитися ближче

ОВНИ

Вас чекають не найприємніші сюрпризи та життєві обставини. Потрібно все стійко витримати, інакше недруги помітять вашу слабкість і спробують використати це проти вас.

ТЕЛЬЦІ

Готуйтеся до великих змін у любовних справах. Це буде переломний день. Може виявитися, що ваші почуття недостатньо міцні.

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться прийняти запрошення від малознайомої людини, яка хоче познайомитися з вами ближче. Не варто відмовлятися, це може бути дуже вигідна партія.

РАКИ

Намагайтеся не надто відкрито висловлювати свої емоції та критику, бо можете дуже образити близьку вам людину.

ЛЕВИ

Те, що дошкуляло вам довгий час, відійде у минуле. У вашому житті розпочинається новий, продуктивний і щасливий період. Головне, не бійтеся відпустити деяких людей.

ДІВИ

День готує вам кілька приємних і сприятливих моментів. Ви дізнаєтеся хороші новини. Те, до чого ви давно прагнули, стане можливим.

ТЕРЕЗИ

Ваша близька людина буде вгадувати всі ваші бажання. Якщо ви не будете надто вимогливими та прискіпливими, то це буде хороший день.

СКОРПІОНИ

Вам пощастить покращити своє фінансове становище. Це вирішить значну частину ваших проблем. Тільки не дозволяйте нікому зіпсувати ваші плани – зараз потрібно тримати чіткий курс.

СТРІЛЬЦІ

Хтось допоможе вам забути про проблеми. Принаймні про частину з них. Вам потрібно розвіятися, щоб знову на повну відчувати смак життя.

КОЗОРОГИ

Остерігайтеся конфліктів, які будуть вас переслідувати ледь не у кожній розмові. Цього дня вам буде особливо важко коритися чиїйсь волі.

ВОДОЛІЇ

Починайте підготовку до змін, які вас чекають зі дня на день. Варто якнайшвидше закінчити старі справи та закрити незавершені проєкти.

РИБИ

Цей день підходить для роздумів і визначення пріоритетів на найближче майбутнє. Ви зможете розібратися у складній ситуації та знайти з неї найкращий вихід.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень