Гарний заробіток – Водоліям, здійснення бажань – Тельцям: гороскоп на 15 березня

А Козорогів можуть «підкосити» невдачі

ОВНИ

Не потрібно серйозно сприймати усі пропозиції про роботу, які надійдуть цього дня. Їх може бути багато, але реальними виявляться лише деякі, тому не варто ухвалювати швидкі рішення.

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви можете дозволити собі більше, ніж зазвичай. Жодне ваше бажання не матиме негативних наслідків.

БЛИЗНЯТА

Що б не відбувалося, не проявляйте агресію. Цього дня ви будете не в гуморі й вас буквально все дратуватиме. Спробуйте знайти заняття, яке заспокоїть ваші нерви.

РАКИ

Не поспішайте у роботі, адже навіть незначна помилка може негативно позначитися на результаті. Робіть менше, але якісно.

ЛЕВИ

Ваша сила переконання спрацює навіть з найбільш впертими людьми. Ви зможете схилити їх на свій бік, тому день підходить для укладання договорів і владнання конфліктів.

ДІВИ

Вам посміхнеться удача. Не виключено, що надійде пропозиція по роботі, від якої ви просто не зможете відмовитися.

ТЕРЕЗИ

Докладайте більше зусиль для реалізації своїх планів. І пам’ятайте, що все, що з вами буде відбуватися, це наслідок тільки ваших особистих дій.

СКОРПІОНИ

Не варто ігнорувати інформацію, яка надійде від малознайомих людей. Ці новини матимуть вплив на ваше майбутнє.

СТРІЛЬЦІ

Не ставте перед собою важких завдань, уникайте енергозатратних справ, бо зараз вони вам будуть даватися вкрай важко. Краще зосередьтеся на простих задачах, тоді зможете зробити багато корисного.

КОЗОРОГИ

Не варто сприймати будь-яку невдачу як особисту поразку. І нехай цей день і не принесе вагомих здобутків, але впадати у відчай точно не можна.

ВОДОЛІЇ

Не відволікайтеся та не розпорошуйте увагу на неважливі речі, бо роботи у вас буде багато. Може надійти кілька пропозицій – вони ризиковані, але у вас є всі шанси добре заробити.

РИБИ

Вам пощастить поспілкуватися з людиною, яка здивує вас своїми знаннями та вміннями. Ви зможете все це використовувати у своїй роботі, що сприятиме кар’єрним успіхам.

Зауважимо!  

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень