Проблеми з грошима – Овнам, брак енергії – Стрільцям: гороскоп на 9 березня

А Рибам можна ризикнути

ОВНИ

Ймовірні затримки фінансових надходжень. Також ви зараз можете опинитися наодинці зі своїми думками, тому використовуйте цю можливість з користю. Намагайтеся вдумливо поставитися до своїх переживань, проаналізувати їх і розкласти по поличках.

ТЕЛЬЦІ

Гарний час для обговорення професійних планів. Будь-які робочі суперечки владнаються, якщо ви не будете поспішати й добре розберетеся у ситуації.

БЛИЗНЯТА

Жодних різких змін у вашому житті цього дня не станеться. Можливі лише непорозуміння з колегами, тому, найімовірніше, доведеться роботу виконувати самостійно. Але це й на краще.

РАКИ

Якась ситуація змусить вас відстоювати свої принципи. Уникайте розмов на підвищених тонах, бо це може негативно позначитися на вашому здоров'ї. 

ЛЕВИ

Можливі не надто приємні сюрпризи в особистому житті. Приділяйте більше уваги своїм коханим, бо інакше доведеться вислуховувати образи та претензії.

ДІВИ

Ваш настрій буде постійно змінюватися. Намагайтеся контролювати себе не давайте виходу негативним емоціям. 

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно менше говорити про себе, а також утриматися від обговорення інших людей, бо обов'язково зачепите чиїсь інтереси й отримаєте негативну реакцію.

СКОРПІОНИ

Зараз сприятливий час для того, щоб зайнятися реалізацією своїх планів. Ви зможете домогтися всього, на що розраховуєте. Але будьте максимально зібраними, щоб не зробити помилку.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня краще перенести необов'язкові справи, бо енергії на всі завдання у вас не вистачить. Зараз бажано більше відпочивати, щоб відновити сили.

КОЗОРОГИ

Вам варто бути сміливішими – так ви досягнете більшого. Важливі питання найкраще вирішувати зранку, тому не полінуйтеся прокинутися раніше, щоб день був продуктивним.

ВОДОЛІЇ

Перш ніж щось зробити, подумайте й 10 разів порадьтеся з фахівцями. Ви будете сповнені сил і зможете їх застосувати з користю для справи.

РИБИ

Справи, які ви плануєте на цей день, будуть успішними. Ви можете дозволити собі навіть трохи ризику. А от в особистому постарайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці.  

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень