Ураган проблем скоро увірветься в життя трьох знаків  Зодіаку

Кому варто готуватися до гіршого

Найближчим часом життя трьох знаків Зодіаку може зіпсувати тотальне невезіння. На них чекає купа проблем, сварок та втрат.

Діви

До кінця тижня Дівам доведеться звалити на себе багато роботи. Через це вони можуть сильно посваритися зі своєю другою половинкою, адже вона буде обділена увагою. Постарайтеся не втрачати зв'язок з коханою людиною. Залишайте весь негатив за дверима.

Раки

На них чекають серйозні конфлікти та суперечки через дрібниці. А на вихідних представники цього знаку Зодіаку ризикують нарватися на жорстку критику від друзів та родичів. Астрологи радять Ракам збавити оберти й навчитися стримувати свої негативні емоції.

Водолії

Ураган з проблем принесе Водоліям чимало прикрощів. В один момент все почне падати з рук, всі плани підуть під укіс. Крім цього, Водолії можуть втратити щось дуже важливе. Це може бути документ, прикраса або ключі. Неуважність і смуток зроблять Водоліїв ще більш вразливими.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень