Заміж за розрахунком: жінки яких знаків Зодіаку це роблять частіше

Гороскоп жіночої меркантильності

Астрологи розповіли, у жінок яких знаків Зодіаку найбільше шансів «успішно вийти заміж» та які чоловіки найкраще підходять для матеріальної вигоди.

ОВНИ

Якщо жінка цього знака закохана, то їй однаково, який статус у її обранця. Вона сповнена тільки імпульсами пристрасті, які можуть підштовхнути її навіть до заміжжя. Так же вона й розлучається – під впливом тимчасових поривів, без жалю і найменшої оглядки на минуле.

Але якщо жінка-Овен поставила собі за мету знайти тільки багатого чоловіка, то їй потрібно шукати серед Стрільців, Левів і Овнів. Щедрі та сексуальні кавалери не оминуть увагою пасію з таким потенціалом, а дама – легко зможе утримати поряд із собою заможного чоловіка.

ТЕЛЬЦІ

Такі жінки часто знаходять у корисливому шлюбі навіть своє щастя. Дуже часто з самої юності дівчата-Тельці знають, як себе подати і вигідно підкреслити свою привабливість. І якщо до того ж вона буде прекрасною господинею, то у неї є всі шанси перетворити нудний шлюб за розрахунком в справжню романтичну історію. Шукати спонсорів їй потрібно серед чоловіків-Риб, Терезів і Козерогів.

БЛИЗНЯТА

Ви просто обожнюєте гроші. Ви навіть вважаєте їх головним натхненником свободи. Тому шлюб за розрахунком для жінок-Близнят цілком усвідомлена подія. Але ж не кожен чоловік захоче надати своїй дамі серця повну свободу, до якої вона так звикла. Доведеться шукати золоту середину. У такому разі знайти щастя можна, лише закрутивши любовний роман, де головною метою буде фінансова сторона. Для життя жінці під знаком Зодіаку Близнята підійде практично будь-який партнер, крім Скорпіонів і Овнів. Вся різниця в тому, що вони здатні задушити її своїми ревнощами.

РАКИ

Для вас – чутливих і сентиментальних жінок-Раків – шлюб за розрахунком нижче вашої гідності. Тому ви керуєтеся тільки власними почуттями, особливо не цікавлячись гаманцем свого партнера. Хоча фінансова стабільність додасть вам упевненості в тому, що ваша сім'я буде у повному достатку. А якщо в родині буде повний порядок, то жінка-Рак вважатиме себе цілком щасливою. Вдалим для них можна назвати тандем із чоловіками знаків Терези та Козоріг.

ЛЕВИ

Цим жінкам сама совість говорить про те, що від життя потрібно брати не все, а тільки найкраще. Але з вибором партнера у цих представниць – деякі складності. Часом він не завжди відповідає їхнім вимогам, адже дама завжди повинна виглядати належним чином, завдяки своєму статусу. А на це все потрібно чимало вкладень. І щоб забезпечити собі надійний фінансовий тил, жінкам-Левицям слід звернути увагу на чоловіків Овнів, Тельців або ж Левів.

ТЕРЕЗИ

Навіть найбільш розважливі дівчата мають уявлення про естетичну сторону своєї мети. Для вас важливо бути успішною та привабливою. І на створення своєї зовнішності часом необхідні великі кошти. ІЩоб підтримувати свій статус, вам необхідний солідний чоловік. Забезпечити достаток жінки під знаком зодіаку Терези зможуть тільки Леви і Овни, адже вони як ніхто інший з гідністю оцінять її красу та інші переваги.

СКОРПІОНИ

Для цих пристрасних дівчат заарканити забезпеченого чоловіка – чи не сенс життя. При цьому вони не намагаються заробити гроші самі, а роблять це за допомогою інших. Жінки вважають, що свою сексуальність та інші якості вони можуть тільки вигідно обміняти на купюри. Але якщо жінці-Скорпіону на шляху зустрівся забезпечений одружений чоловік, вона докладе всіх зусиль, щоб його відбити у дружини. Для дам цього знака більше підходять чоловіки Терези, Діви і Водолії. З ними цілком можна вступати в шлюб за розрахунком.

СТРІЛЬЦІ

Для цих жінок фінанси не так суттєві. Хоча вони й не проти, якщо їм підкинуть трохи грошенят на розваги, але важливіше для них все ж почуття. Тому навіть найзабезпеченіші та найперспективніші шлюби за розрахунком можуть не принести їм задоволення. І все через те, що  волелюбна жінка з принципових міркувань не хоче підкорятися багатому чоловікові. Вони намагаються шукати рівноправного партнера серед Близнят, Терезів і Водоліїв.

КОЗОРОГИ

О, це типові поціновувачки шлюбів за розрахунком. Вони далеко наперед прораховують всі ходи і пред'являють до свого обранця завищені вимоги. Для жінок цього знака стосунки з вигодою мало не їхня стихія. Цим вони не тільки самостверджуються – той факт, що біля неї знаходиться забезпечений чоловік додає їй впевненості. Тому жінкам-Козорогам ідеально підійдуть Стрільці, Леви чи Овни.

ВОДОЛІЙ

Для жінок цього знака велике значення у житті відіграє духовна сторона. А матеріальні статки вони завжди відсувають на задній план. Якщо ж жінка-Водолій вирішить одружитися за розрахунком, то скоро від цієї ідеї сам ж почне страждати. А це нічого крім розчарування в сімейному житті їй не принесе. Якщо ж партнер буде близьким по духу, і до того забезпеченим – тільки тоді подібний союз можна назвати вдалим. А для сімейного щастя їй підходить Скорпіон, Рак, Риба.

РИБИ

Ці жінки наскрізь просякнуті матеріальними цілями, адже вони – справжні цінительки всього красивого та вишуканого. Добре виглядати і бути на утриманні у заможного чоловіка приносить їм задоволення. Але також для неї важливо, щоб обранець цінував її погляди і смаки, підкріплюючи при цьому вигідними вкладеннями. Подібних фінансових спонсорів слід пошукати серед Водоліїв, Скорпіонів і Стрільців.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень