Успіхи у роботі та романтичні побачення – Рибам, шалене натхнення – Овнам: гороскоп на 23 березня

А Тельці по-новому подивляться на світ

ОВНИ

Певна подія дуже позитивно подіє на вас і ви енергійно візьметеся за роботу. Що саме вас так надихне – невідомо, але те що ви вирішите багато питань – зорі не сумніваються.

ТЕЛЬЦІ

Ваші роздуми про минуле допоможуть по-новому подивитися на те, що відбувається. Це стане цінною опорою для подальших дій.

БЛИЗНЯТА

Зорі попереджають про ймовірність помилки, тому добре плануйте кожну свою дію. А перед ухваленням важливих рішень обов’язково порадьтеся з кимось більш досвідченим у цьому питанні.

РАКИ

Усі завдання будуть даватися вам з легкістю, тому можна підвищити свою продуктивність. Також це гарний час будь-якої роботи руками.

ЛЕВИ

Ваш емоційний фон буде нестабільним, тому будь-яка дрібниця може вивести вас з рівноваги. Постарайтеся не нервувати й оцінювати всі події максимально тверезо.

ДІВИ

Пильнуйте, бо навіть один неправильний крок може обернутися великою проблемою. Зараз варто утриматися від надмірностей. Навіть у вияві почуттів.

ТЕРЕЗИ

Вдалий день для старту – сміливо беріться за масштабні проєкти. Вони мають привести вас до успіху.

СКОРПІОНИ

Необдумані вчинки можуть мати неприємні для вас наслідки. Прислухайтеся до думок оточуючих. І спробуйте вчитися на чужих помилках, щоб уникнути власних.

СТРІЛЬЦІ

Усі справи, які ви розпочнете зараз, будуть напрочуд вдалими. А невеликі перешкоди лише зроблять вас сильнішими. Цей день буде знаковим для вас.

КОЗОРОГИ

У вас можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Серйозні розмови краще відкласти, оскільки вас залишить дар переконання.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно уникати гострих висловлювань на адресу оточуючих і друзів у вас стане більше.

РИБИ

Зараз особливо вдало пройдуть будь-які переговори. Добре підписувати важливі угоди та починати довготривалі проєкти. Також день підходить для знайомств і романтичних зустрічей.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень