Важке прощання – Дівам, особисті проблеми – Терезам: гороскоп на 17 березня

І шалений день для Риб

ОВНИ

Щоб дізнатися, чи маєте ви рацію, не варто розпитувати про це у всіх на світі. Просто прислухайтеся до своєї інтуїції, адже зараз вона вас точно не підведе.

ТЕЛЬЦІ

Будьте уважні, коли будете спілкуватися з малознайомими людьми, адже можете ненароком їх образити. А від того, як пройде ця розмова, залежатимуть ваші майбутні успіхи.

БЛИЗНЯТА

Ви будете гвинтиком у дуже складній та важливій справі. Тому намагайтеся бути на висоті, щоб не підвести тих, хто на вас покладається.

РАКИ

Цього дня ваш настрій буде повністю залежати від інших. Навіть невелике розчарування може призвести до фізичного болю, тому постарайтеся мати справу лише з тими, хто добрий до вас.

ЛЕВИ

Вас обтяжуватиме спілкування з нудною людиною. Вона не дасть вам рухатися на повну силу, тому вже зараз думайте, як її уникнути.

ДІВИ

Вам потрібно буде зібратися з силами й залишити когось. Це буде складно, але постарайтеся не засмучуватися.

ТЕРЕЗИ

Можуть з'явитися особисті проблеми, вирішити які ви зможете тільки з допомогою раціонального підходу. І фахівця.

СКОРПІОНИ

Цей день пройде неквапливо. Ви можете навіть втекти від реальності, щоб насолодитися своїми фантазіями та мріями. А після цього переходьте до реалізації своїх задумів.

СТРІЛЬЦІ

З вас сьогодні вийде жахливий співрозмовник, бо говоритимете ви лише про себе. Зупиніться, щоб не втратити потрібних людей.

КОЗОРОГИ

У вас буде мінливий настрій, розпатлані почуття та змішані думки. Не варто у такому стані погоджуватися на важливі зустрічі та ухвалювати хоч би які рішення.

ВОДОЛІЇ

Немає у світі людини, яка може і вміє усе. І ви не виняток. Тому не звинувачуйте себе у тому, що вам щось важко дається.

РИБИ

Це буде такий насичений день, що ви будете щасливі усамітнитися хоча б на 5 хвилин. Але зорі впевнені, що результат цього божевільного дня вас дуже потішить. 

Зауважимо!  

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень