Кольоровий гороскоп: як обрати колір волосся за знаком Зодіаку

Зірки дурного не порадять

     ОВЕН 

Можна сміливо братися за експерименти з яскравими й незвичними кольорами. Такий виклик нормальності лише підкреслить зухвалий характер. Червоний чи навіть вогняний – колір удачі, зверніть увагу на його відтінки. Але зірки кажуть, що Овнам личить натуральність, тож знайти баланс справді непросто.

ТЕЛЬЦІ

В принципі неохоче змінюють звичний колір і зачіску загалом. Тельці одні з небагатьох, хто все життя може ходити в один і той самий салон. Їм дуже личить натуральний русий з холодним підтоном. Колір удачі Тельців – зелений. Бодай пасмо зеленим зробити можна.

БЛИЗНЯТА

Жодне фарбування не зіпсує природної краси Близнят. Колір удачі – жовтий. Близнятам личать усі відтінки блонд. Навіть з фіолетовим, сірим чи медовим підтоном.

РАКИ

Зараз не про сивину, а про білий колір. Це колір удачі Раків. Астрологи впевнені, що їм пасуватиме «полуничний блонд». Ступінь насиченості рожевого слід підбирати до кольоротипу шкіри.

ЛЕВИ

У Левів у крові прагнення бути у центрі уваги, тож тьмяні варіанти не для них. Найкраще їм підійдуть каштанові відтінки з золотистим підтоном, або ж слід звернути увагу на всю палітру рудого. Леви можуть сміливо експериментувати, і змінювати відтінки рудого кілька разів на рік.

ДІВИ

Цим непересічним персонам підходить класична класика: попелястий блонд, темно-каштановий, чорний шоколад. Астрологи кажуть, Дівам не варто сушити голову й обирати складні сучасні рішення, адже саме класичні кольори найкраще підкреслять їх унікальність.

ТЕРЕЗИ

Терези можуть наважитися на радикальні зміни зовнішності буквально за одну ніч. Але цей потяг до пригод минає теж так само швидко. Найкраще вам підійдуть каштанові відтінки з теплими підтонами. А коли захочеться пригод – зробіть пасма рожевого та блакитного кольорів.

СКОРПІОНИ

Це справжній вулкан суперечностей, тож ускладнювати життя ще й вибором кольору волосся не варто. Астрологи однозначні у відповіді – Скорпіонам круто з глибокими темними відтінками волосся, з синім або фіолетовим відливом для інтриги.

СТРІЛЬЦІ

Певно єдиний знак Зодіаку, якому підходить будь-який колір волосся. Хоч природний русявий, хоч неоновий зелений – вони виглядатимуть однаково класно. Експерименти з кольором волосся для Стрільців – це азартна гра. А в періоди глибокої нудьги їх можна побачити навіть з баклажановим волоссям.

КОЗОРОГИ

Цьому знаку браку експресії й драми у житті. Колір волосся для них наче захисна оболонка, щоб ніхто не розгледів бурю в їхній душі. В житті вони надають перевагу усім відтінкам русявого. Ще краще - з холодним підтоном.

ВОДОЛІЇ  

Водолії обожнюють впадати в крайнощі. То вони геть не фарбують волосся, бо впевнені що найкраще – це природність, і навіть натуральна сивина – це дуже сексі. А можуть і до глибокої старості бути певними, що малиновий – це їх фішка. Колір удачі у Водоліїв - синій, тож зірки не проти експериментів.

РИБИ   

У будь-якому віці це миловидні пані зі світлим волоссям. За характером їм підходить платиновий блонд, він же приносить їм удачу. Риби можуть сказати що це неправда, і в один день перефарбуватися у чорний, але такі експерименти за їх життя можна порахувати на пальцях однієї руки.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень