Додаткові гроші – Овнам, багато клопоту – Дівам: гороскоп на 31 березня

А Тельці можуть нічого не боятися

ОВНИ

День сприятливий для ухвалення важливих фінансових рішень. Чекайте додаткових грошей на роботі.

ТЕЛЬЦІ

Зараз добре планувати справи, які раніше викликали побоювання. Цього дня ви здатні прийняти несподівані, але дуже правильні рішення. 

БЛИЗНЯТА

Колеги шукатимуть швидких рішень, тому можуть бути нестриманими, якщо ви не поділятимете їхню думку. Зараз не можна перекладати свою відповідальність на чужі плечі.

РАКИ

Зорі обіцяють пожвавлення у сфері професійної діяльності. Справи, з якими самотужки впоратися не вдається, поки краще відкласти. 

ЛЕВИ

Все, що стосується професійних або соціальних питань, не викликатиме у вас жодних труднощів, тому - дійте. Ввечері вас чекають приємні зустрічі та чудовий відпочинок в хорошій компанії.

ДІВИ

У вас буде багато клопоту на роботі. Керівництво може часто змінювати завдання і вам буде важко перебудовуватися. У сім'ї також може скластися нервова обстановка.

ТЕРЕЗИ

Ви будете сповнені творчого ентузіазму та натхнення. Багато з того, що ви запланували на цей день, вам вдасться реалізувати. 

СКОРПІОНИ

Цього дня конче необхідно приділити час коханим, адже останнім часом у вас дещо напружені стосунки й саме зараз ви можете це виправити.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете опинитися між двох вогнів, тому постарайтеся заздалегідь продумати тактику, яка дозволить уникнути такого становища. 

КОЗОРОГИ

Присвятіть день вирішенню професійних питань. Будьте послідовними у своїх діях, не роздавайте обіцянок і не беріть на себе підвищених зобов'язань.

ВОДОЛІЇ

Вам буде важко спілкуватися навіть з найближчими людьми. Це викликано внутрішнім роздратуванням внаслідок великого емоційного напруження або втоми.

РИБИ

Намагайтеся обійтися без сторонньої допомоги, оскільки помічники можуть гальмувати процес. Але навіть це не буде для вас значною перешкодою. Вірте у себе і все вдасться.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень