Серйозні наслідки невинної забавки – Ракам, любов і турбота – Водоліям: гороскоп на 25 березня

А ви, Леви, готуйтеся йти на компроміс

ОВНИ

Якщо можна викроїти трохи часу для себе, то обов’язково скористайтеся цим шансом. Вам треба розслабитися. І бажано – наодинці.

ТЕЛЬЦІ

Ви відчуєте справжній емоційний сплеск. І ці емоції будуть приємними. На хвилі гарного настрою вдаватимуться будь-які справи.

БЛИЗНЯТА

Час поповнити свій багаж знань. Зараз ви відкриті для всього нового, тому освоювати «нові землі» вам буде і легко, і приємно.

РАКИ

Цього дня невинна забавка може обернутися для вас не найкращим чином. Якщо не можете відмовити собі в задоволенні побешкетувати, то хоча б жартуйте над тими, хто може це зрозуміти.

ЛЕВИ

Навіть якщо ви точно знаєте, що праві, на компроміс піти все ж доведеться. Так ви зможете швидше дійти до своєї мети.

ДІВИ

Ви можете даремно витратити цілий день у гонитві за чимось, що буде постійно вислизати з ваших рук. Час дивитися реальніше життя.

ТЕРЕЗИ

Останнім часом вас злегка розбестили зайвою увагою, тому сьогодні ви можете відчувати невдоволення, адже ваші забаганки не будуть виконувати з пів слова.

СКОРПІОНИ

Конфліктний день. Буде багато непорозумінь з друзями. Вдома також можлива сварка. Намагайтеся вчасно зупинитися, коли будете висловлювати претензії своїй половині.

СТРІЛЬЦІ

Відкрийтеся для романтичних настроїв. Не зациклюйтеся на роботі. Цього дня не варто займатися тим, що потребуватиме пояснень, бо це у вас виходитиме вкрай погано.

КОЗОРОГИ

Будьте готовими до форс-мажорних ситуацій, які потребуватимуть прийняття оперативних рішень. Але зорі переконані, що ви все зробите правильно.

ВОДОЛІЇ

Вас очікують приємні несподіванки. Близькі демонструватимуть свою любов і турботу. Не день, а суцільне задоволення!

РИБИ

Намагайтеся бути більш відкритими. Не ховайтеся під маскою серйозності, якщо вам хочеться жартувати. Дозвольте собі трохи веселощів і пустощів.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень