Премія – Дівам, критика – Скорпіонам: гороскоп на 11 квітня

А мрії Тельців почнуть здійснюватися

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Не поспішайте, навіть якщо здається, що терміни для вирішення якихось справ завершуються. Краще діяти повільніше, ніж потім усе переробляти.

ТЕЛЬЦІ

Ви зможете реалізувати чимало своїх бажань. Стежте за своїми думками, бо вони вже цього дня можуть стати реальністю.

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно зосередитися на своїх глобальних цілях і визначитися зі шляхами їх досягнення. Сварок і конфліктів краще уникати, бо наслідки ви будете відчувати ще дуже довго. Наберіться терпіння і постарайтеся згладжувати гострі кути.

РАКИ

Вам вдасться закінчити справи, які довгий час були відкритими. Це підвищить вашу самооцінку і зміцнить ваше становище на роботі.

ЛЕВИ

Будьте максимально раціональними. Можуть виникнути дрібні неприємності, тому вам потрібно бути зібраними. Також вам доведеться визначитися з любовними справами.

ДІВИ

Вам пощастить успішно завершити важливе завдання по роботі, яке стане причиною для покращення фінансових справ – на невелику премію, переконані зорі, можна розраховувати.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає зустріч зі старими знайомими, які надихнуть вас новими ідеями. День підходить для того, щоб позбутися шкідливих звичок.

СКОРПІОНИ

Ви почуєте на свою адресу не найприємніші слова. Вас можуть розкритикувати, але не поспішайте ображатися. Прислухайтеся і виправтесь – вам це точно не зашкодить.

СТРІЛЬЦІ

Ваша голова буде зайнята особистими проблемами. Замість того, щоб просто прокручувати негаразди в голові, краще подумайте над тим, як їх вирішити.

КОЗЕРОГИ

Як би ви не довіряли комусь, намагайтеся не розповідати свої таємниці. Людина може проговоритися абсолютно випадково.

ВОДОЛІЇ

У вашому оточенні з'явиться людина, з якою може закрутитися запаморочливий роман. Особливо обережними потрібно бути одруженим представникам знаку, оскільки спокуса буде надто великою.

РИБИ

Вас чекає один з кращих днів. Близька людина зробить щось, що стане для вас віддушиною на багато місяців вперед.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень