Успіх і прибуток – Терезам, зміна енергетики – Дівам: гороскоп на 6 квітня

А Водоліїв чекають приємні зустрічі

ОВНИ

Нарешті ваші професійні справи зрушаться. Якщо правильно все розрахуєте, то матимете шанс на підвищення. Не забувайте про кмітливість і винахідливість, щоб все вдалося. 

ТЕЛЬЦІ

Ви будете особливо веселими й дотепними, але це жодним чином не завадить вам вирішувати серйозні питання. Якщо давно хотіли обговорити щось із керівництвом, то зробіть це саме зараз.

БЛИЗНЯТА

Намагаючись справити враження, постарайтеся не витрачати надто багато грошей, адже це може призвести до фінансових проблем. Та й заздрісники можуть з’явитися.

РАКИ

Дайте волю своїй фантазії, а доля дасть вам шанс її у повній мірі проявити. Також цього дня ви можете познайомитися з людиною, яка зіграє велику роль у вашому житті.

ЛЕВИ

Ви схильні до матеріальних насолод і саме зараз можете повністю їм піддатися. Зорі просять не відриватися від реальності. Потіште себе невеликим подарунком.

ДІВИ

Наведіть лад вдома - це допоможе вам не лише освіжити обстановку, але й змінить енергетику вашої оселі. 

ТЕРЕЗИ

Вас чекає дуже вдалий день. У всіх справах можете розраховувати на успіх і прибуток.

СКОРПІОНИ

Бережіть гроші - не витрачайте їх на своїх тимчасових романтичних партнерів. Це може плачевно обернутися для вашого бюджету. 

СТРІЛЬЦІ

У вас буде чимало можливостей вирішити свої проблеми. Ймовірно, вам допоможе особа, на яку не сподівалися. 

КОЗОРОГИ

День несприятливий для фінансової діяльності, для будь-яких активних дій і справ, які потребують негайного вирішення. Зараз краще взяти паузу.

ВОДОЛІЇ

Попри надлишок енергії не варто братися за усю роботу. Та й час треба лишити для іншого, адже день може подарувати надзвичайно приємні романтичні зустрічі, які зарядять вас на довгий час.

РИБИ

Чекайте на приємні сюрпризи. Не бійтеся новизни й будьте сміливішими в ухваленні рішень. Також цього дня ви можете знайти те, що давно втратили.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень