Конфлікт на роботі – Ракам, перше побачення – Козорогам: гороскоп на 7 квітня

А Левам може бути не надто солодко

ОВНИ

Друзі цього дня зіграють важливу роль у вашому житті. Прислухайтеся до них. Також зараз зорі наділили вас силою, тому головним завданням буде вирішити, куди її направити. 

ТЕЛЬЦІ

Ви досягнете значно більшого, якщо візьмете ініціативу в свої руки. Розмови з колегами на професійні теми можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї, які принесуть дуже хороші результати.

БЛИЗНЯТА

Чудовий час для боротьби з шкідливими звичками. Складіть режим дня, перестаньте засиджуватися допізна. Не нехтуйте й заняттями спортом.

РАКИ

Цього дня може виникнути непорозуміння з колегами або керівництвом. Перш ніж спалахнути емоціями, подумайте, що з цього може вийти.

ЛЕВИ

Недоброзичливці можуть плести інтриги за вашою спиною, тому не давайте приводів для пліток. Можна ділитися своїми проблемами з близькими людьми, обговорювати цікаві теми.

ДІВИ

Вам потрібно серйозно зайнятися роботою або пошуком нових партнерів. Прислухайтеся до думки та порад досвідчених людей, які досягли у своїй справі вагомих результатів.

ТЕРЕЗИ

Цей день може виявитися напруженим через вашу підвищену дратівливість. Не дозволяйте емоціям втягнути вас в конфліктні ситуації. 

СКОРПІОНИ

Зараз необхідно особливо відповідально поставитися до виконання своїх обов'язків як на роботі, так і вдома. Будьте активними й знайдете вихід з будь-яких ситуацій.

СТРІЛЬЦІ

Це ваш день, тому не бійтеся запланувати більше важливих справ. Разом з тим варто уникати ризикованих заходів і пропозицій.

КОЗОРОГИ

Професійні справи виявляться не настільки складними, як може здатися на перший погляд, тому сміливо беріться за роботу. День сприятливий для початку романтичних стосунків.

ВОДОЛІЇ

Якщо вас непокоїть одноманітність, то постарайтеся самі урізноманітнити свій робочий і вільний час, а не сподівайтеся на чиюсь допомогу. Корисно почати курс оздоровчих процедур.

РИБИ

Хороший період для втілення своїх планів у життя. Будьте впевнені у своїй позиції - люди, які намагаються вмовити вас змінити точку зору, помиляються. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень