Гроші будуть плисти рікою: ці знаки Зодіаку «озолотяться» в квітні

Цей місяць буде дуже вдалим для них

Астролог Влад Росс розповів, що квітень буде сприятливим у фінансовому плані тільки для трьох знаків Зодіаку. Якщо вони почнуть нову справу, то однозначно не прогадають.

Перед ними відкриються нові можливості, а також вони можуть знайти нове джерело доходу, і вже зовсім скоро «озолотитися». Як сказав Росс в інтерв'ю УНІАН, в цьому плані більше за інших пощастить Близнюкам, Водоліям і Овнам.

— Якщо Близнюки в квітні почнуть нову справу, то вона буде для них фінансово дуже вдалою.

 

Хороший період і для Водоліїв. У них будуть великі удачі, нові можливості.

 

Все буде виходити на «ура». І, звичайно, Овни. Вони вміють все дуже швидко організовувати, навіть на рівному місці, - сказав астролог.

Крім того, Росс зазначив, що головними щасливчиками квітня будуть все ж Близнюки. Цей місяць обіцяє їм благодать, успіх, щастя, фінанси. Перша декада квітня принесе їм велику удачу у всіх сферах. Більш того, їм навіть можна реєструвати шлюб. У Близнюків буде ейфорія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень