Більше грошей – Тельцям, любовні несподіванки – Терезам: гороскоп на 10 квітня

А Леви мають прожити цей день за правилами

ОВНИ

Цього дня краще ні з ким не сперечатися. Тримайте свою думку при собі, якщо хочете домогтися успіху. Ваш язик буде вашим ворогом, тому стежте за кожним своїм словом.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете дуже успішними в роботі, що призведе до збільшення доходу. Але є й велика ймовірність конфлікту з близькою людиною. І саме через роботу.

БЛИЗНЯТА

Поговоріть відверто з коханою людиною. Не виключено, що ви почуєте найромантичніше освідчення у своєму житті.

РАКИ

Не варто займатися важливими справами - вони не матимуть успіху й принесуть моральну втому. А ось в особистому житті вас буде супроводжувати удача.

ЛЕВИ

Дотримуйтеся головного правила - жодних конфліктів і навіть суперечок. Сварка може призвести до великих проблем у роботі.

ДІВИ

Навіть якщо ви абсолютно впевнені у правильності вашого сприйняття ситуації, це не означає, що всі мають поділяти вашу думку. Вчіться поважати точку зору інших людей.

ТЕРЕЗИ

Цього дня вам доведеться трохи попереживати, але це будуть приємні хвилювання. Найімовірніше, пов’язані з несподіванками в любовних справах.

СКОРПІОНИ

Зорі радять вам зайнятися чимось новим. Це піде вам на користь і врівноважить вас. Займіться тим, до чого завжди не доходили руки.

СТРІЛЬЦІ

Уникайте будь-якого спілкування з людьми, які вам неприємні. Цього дня вам потрібно зосередитися на собі і своїх бажаннях.

КОЗОРОГИ

Вам вдасться позбутися сумнівів і розпочати роботу над важливим проєктом. Ви по-іншому подивитеся на звичні речі й давніх знайомих.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно уважно стежити за тим, що відбувається навколо. Якась новина може стати надзвичайно важливою для вас.

РИБИ

Будьте максимально зібраними та організованими. Не втрачайте шанс взятися за важливі справи. Ловіть усі виклики долі.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень