Удача – Водоліям, знайомства та побачення – Терезам: гороскоп на 20 квітня

А Риб чекають серйозні професійні зміни

ОВНИ

Вам потрібно зробити все можливе, щоб покращити свої особисті стосунки. Зараз вам варто піти на поступки, якщо хочете їх зберегти.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви зможете надзвичайно швидко знайти спільну мову з іншими. Навіть з тими, хто не має до вас великої симпатії.

БЛИЗНЯТА

Вірогідні віщі сни. Також слухайте інтуїцію - вона допоможе і в особистому, і в суспільному житті.

РАКИ

Додайте активності на роботі, щоб досягти позитивних результатів. Постарайтеся налагодити відносини з тими людьми, з якими хочете продовжити співпрацю – зараз для цього ідеальний період.

ЛЕВИ

День подарує вам нові цікаві перспективи, особливо в професійній сфері. Для цього потрібно проявити хватку. Якщо будете зволікати з прийняттям рішень, то втратите дорогоцінний час.

ДІВИ

Вам зараз усе вдаватиметься, буде багато енергії та хороших ідей. Тепер головне не зволікати з їх втіленням.

ТЕРЕЗИ

Будь-яке спілкування цього дня буде приємним. Ви почуєте чимало компліментів. Це сприятливий період для романтичних знайомств і побачень.

СКОРПІОНИ

Не поспішайте бути відвертими з новим знайомим, адже ця людина не є вашим другом. Зумійте зберегти свої таємниці.

СТРІЛЬЦІ

Якщо ви довгий час не наважуєтеся зробити крок у тому чи іншому напрямку, то цього дня вам доведеться зробити вибір. Сподіваємося, він буде правильним.

КОЗОРОГИ

Все йтиме за планом, якщо ви будете терплячими й не випереджатимете події. У цей період збільшиться ризик отримання травм, тому варто бути обережнішими.

ВОДОЛІЇ

Ви будете притягувати удачу. Варто лише подумати про щось – і це відбудеться. В рамках розумного, звичайно.

РИБИ

Працюйте активно, адже незабаром можливе підвищення, яке стане стартом стрімкого кар'єрного злету. Хоча й зобов'язань у вас буде значно більше…

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень