Серйозна розмова – Водоліям, день без порад – Тельцям: гороскоп на 16 квітня

А Діви можуть відчути себе нещасними

ОВНИ

Цей день запам’ятається цікавими подіями. Зараз ідеальний час для нових знайомств, зустрічей та спілкування з представниками протилежної статі.

ТЕЛЬЦІ

Нікого не повчайте й не слухайте чужих порад. Поряд з вами є людина, яка негативно до вас налаштована, хоча ви її сприймаєте, як друга та підпускаєте дуже близько. Цього дня у вас буде можливість побачити цю особу у всій красі.

БЛИЗНЯТА

Вас чекають цікаві знайомства, однак не варто відразу ж кожному відкривати свою душу. Одиноким Близнятам варто придивитися до свого оточення - не виключено, що дружні відносини перейдуть на новий рівень.

РАКИ

Вам вдасться відшукати людей, які допоможуть втілити в життя усі найпотаємніші ідеї та плани. Вам все ще не вистачає гострих відчуттів в стосунках, але вечір може все виправити.

ЛЕВИ

Вам варто розібратися зі своїми думками та постаратися провести день з максимальною користю для настрою. Дозвольте собі трохи розслабитися, забути про проблеми хоча б ненадовго, щоб відновити сили.

ДІВИ

Ви можете відчути себе нещасними та впасти в депресію. Ситуацію доведеться виправляти максимально швидко, щоб до вечора набратися сил і гарно провести час з близькими.

ТЕРЕЗИ

Думки про роботу вас переслідують постійно, але намагайтеся викинути їх з голови, хоча б цього дня. Вам краще подумати про особисте і спробувати вирішити непорозуміння з близькими.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно більше контактувати з людьми, бо останнім часом ви їх постійно уникаєте. Цього дня вам вдасться налагодити дуже вигідні контакти.

СТРІЛЬЦІ

Час зміцнити стосунки. Але пам’ятайте, що побачення повинні бути оригінальними. Не робіть нічого просто для галочки.

КОЗОРОГИ

Приготуйтеся до великих змін в особистому житті. Самотні представники знаку вирушать на побачення, а стосунки закоханих парочок будуть активно розвиватися.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає серйозна розмова, завдяки чому вдасться владнами пікантне питання. У вашому житті може з'явитися людина з минулого, яка може зіпсувати стосунки з другою половинкою.

РИБИ

Приведіть до ладу свої думки. Спробуйте подивитися на проблему під іншим кутом, тоді вдасться відшукати правильне рішення.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень