Приречені на злидні: Ці знаки Зодіаку до кінця року не матимуть грошей

Їм астрологи пророкують найважчу ситуацію. Але вихід – є

У представників двох знаків Зодіаку може скластися непроста фінансова ситуація. Великі витрати можуть супроводжувати їх до кінця року.

Але попереджений – значить озброєний.

ЛЕВИ

Вам доведеться шукати велику суму грошей. Така необхідність виникне десь у другій половині літа. Це буде або кредит, або запозичення у близьких. Причини можуть бути різні. Найімовірніше, станеться якась форс-мажорна ситуація, яка не залишить вам іншого виходу. Можливо, щоб розв'язати проблему, вам доведеться продавати своє цінне майно: транспорт, нерухомість, техніку. Складнощі з доходами та величезні витрати – це те, що астрологи побачили у фінансовому гороскопі Левів практично до грудня. Тому краще мати певну суму про запас.

РИБИ

У вас будуть проблеми, пов’язані з нерухомістю. Це стане причиною досить серйозних витрат. Наприклад, вдома доведеться робити терміновий ремонт. А може і не у вас вдома – може статися ситуація, коли ви затопите своїх сусідів і треба буде покривати ремонт постраждалій стороні.

Ще одна стаття витрат, яка буде у вас до кінця року – це здоров’я. Наприклад, ви твердо вирішите вилікувати всі зуби й кілька місяців регулярно ходитимете до стоматолога, що суттєво відіб’ється на сімейному бюджеті. Також можуть датися взнаки хронічні хвороби. Тому бережіть себе і дбайте про власне самопочуття. Не відкладайте профілактичні візити до лікаря.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень