Приємні зміни – Скорпіонам, ігри – Дівам: гороскоп на 23 квітня

А у Тельців горітимуть очі

ОВНИ

Обставини не дадуть вам можливості розслабитися та зайнятися тим, чим ви планували. Однак, цього дня ви можете зробити цікаві й корисні відкриття.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає цікавий день, коли прокинеться ваша фантазія. У вас з'являться ідеї, від яких горітимуть очі. Не бійтеся озвучити їх.

БЛИЗНЯТА

Постарайтеся не бути надто вимогливими до рідних, адже бажаючи зробити навколишній світ кращим, починати варто з себе.

РАКИ

Ви можете домогтися великих поблажок від коханої людини, якщо просто щиро з нею поговорите. Особисте життя може покращитися, якщо ви будете більш ніжними.

ЛЕВИ

Цього дня у вас з'являться цікаві бажання, про які ви раніше ніколи не думали. Щось полонить ваше серце та уяву.

ДІВИ

Зараз вам краще поводитися стримано. У цьому випадку ви ще більше когось заінтригуєте. Але не перестарайтеся.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви будете романтиками з великої літери. Заради коханих будете готові зробити абсолютно все. Приємно, що такий вчинок ваша половинка оцінить гідно.

СКОРПІОНИ

Ви ще навіть не уявляєте, що з вами відбудеться найближчим часом, але вже відчуваєте, що це буде щось нове і прекрасне. Вас справді чекають приємні зміни, але вам доведеться докласти чимало зусиль. 

СТРІЛЬЦІ

Ви можете отримати інформацію, яка здасться вам підозрілою, й виставить вашу другу половинку в невигідному світлі. Не варто довіряти всьому, що говорять – краще завжди перевірити.

КОЗОРОГИ

Уникайте будь-якого ризику. Навіть найменшого. Цього дня є ризик травм і обману.

ВОДОЛІЇ

Навіть якщо хтось дуже вам подобається не варто віддавати все цій людині. Найімовірніше, ваші зусилля не оцінять й вас чекатиме велике розчарування.

РИБИ

Ви можете отримати несподівану й дуже важливу новину. Правильно використавши цю інформацію, ви зможете покращити собі життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень