Світлі голови: чотири знаки Зодіаку з приголомшливим інтелектом

Головне - направити розум у правильне річище, інакше – біда

ДІВИ

Ірраціональна поведінка - це не про них. У складних ситуаціях Діви аналізують все, але часто вирішують йти за течією. Це найбільші перфекціоністи, вони не шкодують часу на справді правильні рішення.

Неупереджені, вміють концентруватися, а тому, чи правду показують у ТікТоці – зажди питайте Діву.

 

СКОРПІОНИ

Генератор крутих ідей й нових концепцій. Можуть стати мислителями найвищого рівня, адже вміють застосовувати знання на практиці.

Скорпіони люблять аналізувати. Єдина біда, часом втрачають зв'язок з реальністю, й самі придумують собі проблему, якої немає, а потім героїчно тижнями шукають вихід.

 

СТРІЛЬЦІ

І прагненні дізнатися нове їм немає рівних. Врівноважені, сильні, проникливі особистості. Вагон лідерських амбіцій. Обожнюють вивчати світ і поведінку людей.

Стрільці не зупиняться на поверхневих ідеях, вони докопаються до істини.

 

ВОДОЛІЇ

Креатив та інтелект у них в крові. Вони не витрачатимуть час на розповіді про свої досягнення, вони просто робитимуть далі те, що люблять. Феноменальна робоча пам'ять і вміння концентруватися у суцільному гармидері.

Якщо Водолій говорить – я не знаю, то знайте, що це брехня. Він просто не хоче про це говорити. Їх секрет в умінні усвідомити власні упередження.

 

Джерело: 5692

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень