Трьом знакам Зодіаку світить неймовірна удача найближчими днями

Гороскоп щасливчиків

Кінець квітня принесе нові можливості та перспективи представникам трьох знаків Зодіаку. Вони не відчують негативного впливу ретроградного Меркурія, а сонячне затемнення стане періодом сплеску натхнення та втілення заповітних мрій. За словами астрологів, це буде справжній ривок вперед, який принесе успіх та визнання.

Овен

Овни – щасливчики. Ви нарешті зможете отримати бажане підвищення зарплати чи нову посаду. Головне – зберігати хороший темп на роботі. Перед вами відкриється безліч можливостей для професійного успіху. Будуть важливі проєкти та прибуткові вкладення. Ви матимете повну свободу для реалізації ідей. Звісно, наполеглива праця не залишиться без винагороди. Наприкінці квітня можна чекати суттєвого поповнення банківського рахунку.

Діва

Наприкінці квітня у вас з’явиться перспектива, щоб підвищити рівень доходу. На роботі дійсно будуть золоті можливості – головне їх не пропустити. За словами астрологів, впливові люди можуть допомогти у кар’єрі. Але зверніть увагу на вашу манеру спілкування. Потрібно проявляти гнучкість та дипломатичність, усіляко уникати конфліктів, бо саме конфронтації та розмови на підвищених тонах можуть завадити вашому успіху. Загалом кінець місяця принесе неочікувані позитивні та швидкі зміни.

Скорпіон

Астрологи кажуть, ви матимете важливий період в особистому житті. Корисними будуть поїздки та перезавантаження на природі. І поки особисте життя буде стояти на паузі, кар’єра стрімко йтиме вгору. Ви зможете взяти на себе більшу відповідальність. Ці проєкти надихнуть вас на нові починання. Буде можливість переглянути та укласти успішні угоди.

Джерело: obozrevatel

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень