Дуже приємні новини – Стрільцям, ризик без ризику – Ракам: гороскоп на 26 квітня

А Леви будуть режисерами свого життя

ОВНИ

Зорі радять зосередитися на вирішенні фінансових і ділових питань – зараз є шанс домогтися гарних результатів.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви зможете побачити те, чого раніше не помічали. Йдеться про можливості змінити життя та отримати бажане. Ви отримаєте знак, який покаже вам нові шляхи.

БЛИЗНЯТА

Зараз вам краще не брати на себе зайву відповідальність. Також будьте обережні зі звинуваченнями та підозрами, щоб не нажити собі ворогів.

РАКИ

Хтось може підштовхувати вас до сміливих кроків, дій та вчинків – зараз ви можете ризикнути. Якщо відчуваєте, що є хтось, хто погано до вас ставиться, то зараз ідеальний час для того, щоб усе виправити.

ЛЕВИ

Цього дня у вас з'явиться бажання покращити своє особисте життя. У вас буде чимало можливостей, щоб змінити якусь ситуацію або вплинути на своє коло спілкування.

ДІВИ

У вас виникне бажання щось змінити або почати спочатку. Ймовірно, ви зрозумієте, що потрібно ефективніше розпоряджатися своїми ресурсами. При цьому намагайтеся приділяти особливу увагу особистим потребам.

ТЕРЕЗИ

Не бійтеся братися за найскладніші справи, адже зараз вам вдаватиметься абсолютно все. Щоправда, потрібно буде трохи підтягнути свої знання.

СКОРПІОНИ

Події цього дня допоможуть змінити ваші погляди на життя. Найімовірніше, стосунки піднімуться на новий рівень. Також спробуйте відпустити ті ситуації, які заважають рухатися вперед.

СТРІЛЬЦІ

Зорі обіцяють вам дуже приємні новини. Найімовірніше, дасть про себе знати людина, контакт із якою ви вважали втраченим.

КОЗОРОГИ

Ви будете почуватися найбільш комфортно далеко від людей та порад. Намагайтеся правильно пояснити свій настрій близьким, щоб уникнути конфліктів.

ВОДОЛІЇ

Це сприятливий день для особистого життя, сім'ї та домашніх справ. У вашому житті починається період нових можливостей, який допоможе краще зрозуміти свої бажання і потреби.

РИБИ

Ви справите на когось сильне враження, але… не найприємніше. Тому краще уникати спілкування з людьми, від яких залежить ваш добробут і кар'єра.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень