Будуть купатися у грошах: Яким знакам Зодіаку пощастить у травні

Астрологи склали фінансовий гороскоп на наступний місяць

Травень 2023 «озолотить» представників двох знаків Зодіаку. Комусь пощастить із підробітком, а хтось – отримає непогану фінансову допомогу.

ТЕЛЬЦІ

У травні вам варто бути готовим до привабливої пропозиції. Про зміну роботи не йдеться - швидше за все, це буде якийсь підробіток. Ще один ймовірний спосіб, який забезпечить Тельцям нове джерело доходу – рукоділля. Наприклад, ви можете почати продавати речі ручної роботи або надавати якісь послуги: манікюр, масаж, зачіски. Зірки кажуть, що гроші, які ви отримаєте у травні, будуть відчутним доповненням до основного джерела доходів. 

РИБИ

Вам варто чекати на чиюсь допомогу. Це може бути як соціальна виплата, так і подарунок від родичів або грант від міжнародної організації, який суттєво покращить ваш фінансовий стан. Також ви можете отримати прибуток від продажу свого майна. Гроші будуть не дуже великими, проте їх вистачить, щоб покрити всі поточні потреби. Зорі радять вам ставитися розважливо до всіх своїх ресурсів, не вкладати їх бездумно та імпульсивно.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень