4 знаки Зодіаку, представники яких брешуть найчастіше

Жодного дня без обману не можуть

Кожен з нас говорить неправду – хтось більше, хтось менше. Але є ті, хто й дня не може, якщо не прикрасить події чи придумає неймовірні виправдання.

Близнята

Словам Близнят варто довіряти найменше. Цей знак Зодіаку досить балакучий і комунікабельний, але, як і у справжніх близнят, він має відразу кілька правд. Близнята люблять розповідати історії та іноді заграються у своїх версіях.

Терези

Терези брешуть, щоб не образити людей. Цей знак Зодіаку любить баланс і справедливість і не може терпіти негативні думки і висловлювання. Саме тому, намагаючись не образити почуття інших, Терези можуть брехати «на благо».

Водолій

Водолій має авантюрний розум і величезну фантазію. Якщо ви дружите із цим знаком Зодіаку, ви знаєте, наскільки вони люблять творчість та новизну. Коли Водоліям стає нудно, вони витрачають час на вигадування історій та створення зовсім іншого всесвіту. Заради справедливості варто зазначити, що цей знак Зодіаку і сам часто плутає реальність із фантазією.

Риби

Риби брешуть, щоб уникнути зобов'язань. Особистість цього знака дуже складна, однак головне в них любов до свободи. Риби ненавидять, коли їх пов'язують і обмежують, а тому будуть готові насипати вам стільки брехні, скільки потрібно, щоб уникнути небажаної відповідальності.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень