Важливе знайомство – Терезам, вражаючі ідеї – Рибам: гороскоп на 25 квітня

А в житті Дів можливі несподівані повороти

ОВНИ

Цього дня може відбутися дуже важлива розмова, яка дасть відповіді на питання, які давно вас турбують. Намагайтеся не засмучуватися, якщо почуєте не те, на що розраховували.

ТЕЛЬЦІ

Забудьте про всі побутові та ділові питання й займіться собою. Зараз хороший час, щоб визначити пріоритети на майбутнє.

БЛИЗНЯТА

Намагайтеся дивитися на деякі речі простіше. Ви самі відштовхуєте від себе людей, тому перегляньте модель своєї поведінки.

РАКИ

Ентузіазму у вас буде чимало, тому ви зможете зробити багато корисного. Однак, можливо, вам знадобиться, щоб хтось скерував вас у правильному напрямку.

ЛЕВИ

Вам потрібно зробити певний ривок для того, щоб змінити своє життя. І навіть якщо вам не вдасться відразу досягти бажаної мети, не варто робити з цього трагедії. Тим більше, що набутий досвід буде безцінним.

ДІВИ

Будьте готовими до раптових поворотів і намагайтеся сприйняти всі зміни гідно. Найімовірніше, якісь старі справи доведеться відкласти, щоб всі сили спрямувати на втілення в життя свіжої ідеї.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає знайомство з цікавою, а головне - важливою людиною, яка буде корисною вам у майбутньому. Такі зв'язки трапляються дуже рідко, тому покажіть себе з найкращого боку.

СКОРПІОНИ

Не реагуйте на випади провокаторів, адже ні до чого хорошого це не призведе. Проявіть витримку та мудрість. У іншому зорі обіцяють хороший і цікавий день.

СТРІЛЬЦІ

Існує великий ризик непорозумінь з близькими, при чому, винуватцями будете саме ви. Віддайте перевагу спокійним, тихим бесідам, інакше можете стати героєм нового конфлікту.

КОЗОРОГИ

Не зважайте на висловлювання оточуючих - вони не можуть знати всього, що відбувається у вашому житті. Постарайтеся розслабитися та отримати задоволення від спілкування. Або просто уникайте його.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно частіше говорити про свої почуття й не соромитись. У відповідь ви почуєте порцію одкровень і зізнань.

РИБИ

Ви зможете вразити своїх коханих новими ідеями та пропозиціями. Намагайтеся насолодитися кожною хвилиною, проведеною разом.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень