Обман виявити неможливо: жінки з цими іменами брешуть просто майстерно

Введуть в оману будь-кого

Інга

Перед жінками з таким іменем навіть детектор неправди буде безсилий. Інга за роки тренувань навчилася брехати майстерно. Вона ніколи не нервує, не видає брехню язиком тіла чи жестами. Вона настільки вживається у вигадану роль, що ні в кого навіть думки не виникне засумніватися. Інга вдається до брехні у крайніх випадках, де все прораховано заздалегідь.

Діна

Вона є символ приказки «довіряй, але перевіряй». Дане ім'я наділило свою володарку не тільки чуйністю та добротою, а й вмінням обманювати. Вона теж вдається до здатності майстерно брехати тільки у певні моменти. Такі жінки не використовують брехню з корисливою метою.

Ксенія

Ксенія чітко стежить за фактами, щоб не допускати у своєму обмані промахів. Жінки з таким ім'ям доволі складні, вимогливі, прагнуть бути максимально успішними та шанованими. Вони можуть ввести в оману майстерно, тож виявити обман непросто.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень