Почнуть життя з чистого аркуша: ці знаки Зодіаку відродяться з попелу до кінця весни

Пощастить тільки двом знакам

Вже скоро починається травень, а разом з ним наближається кінець весни. Для деяких знаків Зодіаку він стане початком нового і неймовірного життя. Вони зможуть все почати з чистого аркуша і відродитися з попелу.

Телець

Тельці, як вважають астрологи, зможуть знайти сенс життя. Їх закрутить ураган любові і щастя.

В обіймах близької людини Тельці забудуть про всі проблеми. Все погане залишиться в минулому.

Представники цього знака Зодіаку, як вважають астрологи, відродяться з попелу. Не бійтеся знову довіряти людям і погоджуватися на авантюри. Однак тримайтеся осторонь від тих, хто не приховує своєї заздрості. З таким людьми краще зберігати дистанцію.

Риби

Риби по-новому розставлять пріоритети. Кінець весни принесе представникам цього знака Зодіаку радісні новини, завдяки яким вони забудуть про смуток і страждання.

Астрологи радять Рибам готуватися до пригод і веселощів.

Найближчим часом Риби зуміють почати нове життя. Однак вам потрібно вирішити, кого ви візьмете з собою, а хто залишиться в минулому. Можливо, настав час залишити спогади і відпустити тих, з ким вам зовсім не по дорозі.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень