Необдумані вчинки через почуття – Ракам, рятівний гумор – Овнам: гороскоп на 29 квітня

А Козороги можуть стати учасниками скандалу

ОВНИ

У будь-якій ситуації вас врятує почуття гумору. Цей день готує вам чимало випробувань, але попри все залишайтеся оптимістами.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете абсолютно впевненими в собі, а тому зможете чимало ситуацій переграти на свою користь. Це буде хороший день, коли вдасться налагодити важливі контакти та вирішити серйозні питання.

БЛИЗНЯТА

Не тримайте образи в собі. Якщо ви вже давно незадоволені поведінкою коханих, то саме час сказати про це. Можливо, людина просто не знає на що ви ображаєтеся.

РАКИ

Ви потребуєте спокою та затишку. Тільки в такій обстановці ви зможете і плідно попрацювати, і якісно відпочити.

ЛЕВИ

Ви зрозумієте, як можна покращити життя. Ваше шосте чуття підкаже вам де правда і як краще вчинити, тому не варто залучати когось до вирішення завдань – ви самостійно з усім впораєтеся.

ДІВИ

Зараз варто приборкати емоції, оскільки вони загрожують неправильними рішеннями та необачними вчинками. Якщо відчуєте сильну емоцію, то просто перечекайте.

ТЕРЕЗИ

Перевіряйте абсолютно все, що почуєте сьогодні. Особливо, якщо інформація стосується когось із ваших близьких. Не варто вірити нікому, бо є великий ризик обману.

СКОРПІОНИ

У вас буде можливість виправити свої помилки. Прекрасний день, щоб покращити особисті стосунки та зробити висновки на майбутнє.

СТРІЛЬЦІ

Проявіть гнучкість, оскільки ваші плани змінять якісь обставини. Життя внесе свої корективи й ваші цілі трохи посунуться у часі.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться стати учасником сімейного скандалу. Спробуйте поговорити й спокійно все вияснити.

ВОДОЛІЇ

Контролюйте себе й не піддавайтеся на спокуси. У вашому оточенні з'явиться людина, яка підбурюватиме вас на дурниці.

РИБИ

Вас накриє хвилею чуттєвості та ніжності. Через такий романтичний настрій ви можете робити необдумані вчинки. Однак результат вам сподобається…

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень